Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Ο προοδευτικός κόσμος ενώνει τις δυνάμεις του – Αναδιατάσσεται το πολιτικό σκηνικό

Σβίγκου: Ο προοδευτικός κόσμος ενώνει τις δυνάμεις του – Αναδιατάσσεται το πολιτικό σκηνικό
Αναμετρώνται δύο διαφορετικοί κόσμοι, θα είναι σκληρή η μάχη είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο προοδευτικός κόσμος ενώνει τις δυνάμεις του διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της, τόσο από τη μαζικότητα της πρώτης ανοιχτής συνάντησης για την Πανελλαδική Συμμαχία στο Γαλάτσι όσο κυρίως για το ισχυρό μήνυμα που δόθηκε από αυτή τη συμμετοχή του κόσμου.
«Ο προοδευτικός κόσμος έδειξε ότι ενώνει τις δυνάμεις του, ότι θέλει με αποφασιστικότητα να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις.
Ήταν μια μεγάλη συνάντηση αριστερών και προοδευτικών πολιτών, πολιτών της οικολογίας, των κινημάτων, του ευρύτερου προοδευτικού κόσμου, που αποφάσισε να συναντηθεί, να συζητήσει, να συμπορευτεί απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την Ακροδεξιά, ώστε να διασφαλιστεί μια προοδευτική και αριστερή προοπτική για τη νέα περίοδο» είπε μιλώντας στο Κόκκινο η κα.Σβίγκου.
«Το τελευταίο διάστημα έλαβαν χώρα δύο πολύ σημαντικά γεγονότα: Το ένα είναι η Συμφωνία των Πρεσπών, το δεύτερο είναι βέβαια η έξοδος από τα μνημόνια.
Το πολιτικό σκηνικό αναδιατάχτηκε.
Αυτή τη στιγμή αναμετρούνται δύο διαφορετικοί κόσμοι, και σε μια μάχη, η οποία θα είναι σκληρή την επόμενη περίοδο, έχει σημασία το ότι ο προοδευτικός κόσμος είναι αποφασισμένος να ενώσει τις δυνάμεις του.
Το γαρ πολύ της θλίψης γεννά παραφροσύνη.
Θεωρώ ότι όσοι επιχειρούν να απαξιώσουν αυτή την προσπάθεια, το κάνουν γιατί στην πραγματικότητα τη φοβούνται.
Κι αυτό συμβαίνει τόσο από ένα συγκεκριμένο σύμπλεγμα ΜΜΕ, όσο και από οργανωμένες δυνάμεις οι οποίες επιλέγουν τη συμπόρευση με τη ΝΔ των κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη, αλλά απορρίπτουν την κάθε προσέγγιση με την Αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο.
Αυτό το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός, θεωρώ ότι το έχουν καταλάβει οι προοδευτικοί πολίτες, οι οποίοι γυρίζουν την πλάτη σ' αυτές τις προσπάθειες απαξίωσης και διαστρέβλωσης αυτού του νέου πράγματος που προσπαθούμε να συγκροτήσουμε» τόνισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης