Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Θα επανεκλεγεί ΠτΔ ο Παυλόπουλος το 2020 – Απομακρύνεται το σενάριο εθνικών εκλογών το Μάιο

Κακλαμάνης: Θα επανεκλεγεί ΠτΔ ο Παυλόπουλος το 2020 – Απομακρύνεται το σενάριο εθνικών εκλογών το Μάιο
Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει με διαφορά μεγαλύτερη από 6 μονάδες διαφορές στις ευρωεκλογές, πάμε σε βουλευτικές τον Ιούνιο είπε ο κ.Κακλαμάνης
Τη βεβαιότητα του ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα επανεκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2020 εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι απομακρύνεται το σενάριο που θέλει τις βουλευτικές εκλογές να γίνονται τον  Μάιο.
«Το ενδεχόμενο να γίνουν εθνικές εκλογές τον Μάιο έχει απομακρυνθεί.
Αν η διαφορά της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερη από έξι μονάδες στις ευρωεκλογές, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Ιούνιο.
Αν η διαφορά είναι μικρότερη από έξι μονάδες τότε θα γίνουν τον Οκτώβριο με την ελπίδα να μας κόψουν την αυτοδυναμία αφού οργανωθούν τα πέραν της ΝΔ μορφώματα.
Η διαφορά θα είναι απόλυτα διακριτή» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι «μπορεί να υπάρξει εξακομματική Βουλή, με έκτο κόμμα πιθανώς την Ένωση Κεντρώων».
«Οι ΑΝΕΛ και το Ποτάμι αποκλείονται» είπε ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη στη Βέροια, υποστήριξε ότι «το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε ονοματεπώνυμο, ήταν 4 οι πρωταγωνιστές, μέλη της Χρυσής Αυγής»,
«Αυτό καταρρίπτει το μύθο ότι η ΝΔ βρίσκεται πίσω από τέτοιες επιθέσεις.
Είμαστε τελείως αντίθετοι στις αντισυγκεντρώσεις από όπου κι αν προέρχονται» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ερωτηθείς για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ο κ.Κακλαμάνης είπε πως «αν ήμουν στο ΚΙΝΑΛ θα έκανα πρόταση να επανέλθει το brand name ΠΑΣΟΚ».
«Στην επαρχία το ΠΑΣΟΚ το ξέρουν όλοι, το ΚΙΝΑΛ ελάχιστοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος παράλληλα εκτίμησε ότι ο κ.Παυλόπουλος θα επανεκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μεγάλη πλειοψηφία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης