Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί κατά κράτος σε όλες τις κάλπες – Η αυτοδυναμία της ΝΔ το πιθανότερο σενάριο

Ασημακοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί κατά κράτος σε όλες τις κάλπες – Η αυτοδυναμία της ΝΔ το πιθανότερο σενάριο
Ούτε ο Τσίπρας δεν γνωρίζει το πότε θα έχουμε εθνικές εκλογές υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί κατά κράτος σε όλες τις κάλπες διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία υποστήριξε πως το πιθανότερο σενάριο θέλει τη ΝΔ να φτάνει στην αυτοδυναμία.
«Γυρίζω την Ελλάδα και εισπράττω το βουβό κλίμα οργής και αγανάκτησης με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πραγματική οικονομία, η παιδεία, η υγεία.
Ότι αφήγημα κι αν πλασάρουν πολιτικά οι κυβερνώντες σας διαβεβαιώ ότι εκτός από τους ανθρώπους που έχουν προσωπικό όφελος από το γκοβέρνο, είναι πλέον από κάθε όριο ανοχής και αντοχής η κοινωνία» είπε μιλώντας στο Real Fm η κα.Ασημακοπούλου τονίζοντας ότι είναι άγνωστο το πότε θα στηθούν οι κάλπες των εθνικών εκλογών.
«Δεν ξέρω πότε θα έχουμε εθνικές εκλογές.
Έχω την εκτίμηση ότι δεν το ξέρει αυτό ούτε ο κ. Τσίπρας.
Προφανώς, δεν το έχει αποφασίσει ακόμα, έτσι νομίζω εγώ.
Αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε εκλογές.
Και ιδίως αν δεν έχουμε εθνικές και έχουμε μόνο ευρωεκλογές, εγώ που θα συμμετέχω σε αυτή τη μάχη ως υποψήφια της ΝΔ, θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε για το αύριο της Ευρώπης και τα μεγάλα διλήμματα που υπάρχουν, αλλά είναι λογικό αυτή η αναμέτρηση να αποκτήσει έντονα χαρακτηριστικά πολιτικά, προκρίματος εθνικών εκλογών.
Οπότε, νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα προεκλογικό κλίμα στο οποίο θα υπάρξει ακραία πόλωση» υποστήριξε η κα.Ασημακοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης