Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο μεταξύ των δυνάμεων που ανήκουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο

Θεοχαρόπουλος: Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο μεταξύ των δυνάμεων που ανήκουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο
Την Τρίτη 12/3 η συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλου, με τον Z. Zaev στα Σκόπια 
«Δεν περιχαρακωνόμαστε.
Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο μεταξύ των δυνάμεων που ανήκουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.
Ο ίδιος απέρριψε τα σενάρια συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «είμαστε στην αντιπολίτευση και δεν μπαίνουμε σε αυτά τα σενάρια».
Ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι οι πολιτικές συμμαχιών «πρέπει να αφορούν προγραμματικές συνεργασίες και ζητήματα και όχι ευκαιριακές συμπράξεις», αλλά και πως η ΔΗΜΑΡ ασχολείται με την ανασυγκρότηση του χώρου της ανανεωτικής Αριστεράς.
Κάνοντας αναφορά στην επικείμενη επίσκεψή του στη Βόρεια Μακεδονία τις επόμενες ημέρες, υπογράμμισε ότι μεταξύ των στόχων είναι «να εφιστήσουμε την προσοχή στην πιστή τήρηση της συμφωνίας από εδώ και στο εξής».
Σχολιάζοντας μάλιστα τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι «καμία συμφωνία δεν είναι τέλεια, για κανένα μέρος».
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Z. Zaev, στα Σκόπια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης