Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΔΗΣΟ: Ο Barroso παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή απέκρυπτε τα πραγματικά στοιχεία για την ελληνική οικονομία

ΚΙΔΗΣΟ: Ο Barroso παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή απέκρυπτε τα πραγματικά στοιχεία για την ελληνική οικονομία
Ο Barroso, με καθυστέρηση σχεδόν μιας δεκαετίας, παραδέχτηκε ότι ο κ. Καραμανλής απέκρυπτε τα πραγματικά στοιχεία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ανακοίνωσε το ΚΙΔΗΣΟ 
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) τις αναφορές του πρώην προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jose Manuel Barroso, από τους Δελφούς, για τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή σχετικά με το έλλειμμα το 2009.
«Ο κ. Barroso, από τους Δελφούς, με καθυστέρηση σχεδόν μιας δεκαετίας παραδέχτηκε ότι ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του απέκρυπταν τα πραγματικά στοιχεία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και δεν ενημέρωναν, όπως όφειλαν, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Παράλληλα όμως, παραδέχτηκε και ότι ο ίδιος δεν επιτέλεσε όπως όφειλε τον ελεγκτικό του ρόλο, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μείνει το 2009 ανοχύρωτη απέναντι στους κινδύνους μιας κρίσης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ακόμη το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ότι ο κ. Barroso, όπως τότε έτσι και τώρα, νοιάζεται να στηρίξει τη Δεξιά.
«Τότε, συμπράττοντας ουσιαστικά σε ένα έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού. Πετώντας με τον κ. Καραμανλή πάνω από τα καμένα και σκορπώντας τριχίλιαρα, αντί να προειδοποιήσει για την επερχόμενη καταστροφή από τις αλόγιστες επιλογές της τότε κυβέρνησης.
Σήμερα, λειτουργώντας ως θερμός υποστηρικτής του κ. Μητσοτάκη - του κ. Μητσοτάκη, που, όπως εμμέσως παραδέχτηκε και αυτός από τους Δελφούς, γνώριζε την αλήθεια αλλά κάλυπτε την τότε κυβέρνηση του κόμματός του.
Οι αγορές, μας είπε ο κ. Barroso, προεξοφλούν νίκη της δεξιάς! Σωστά.
Ο κ. Barroso γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον γιατί χαίρονται οι αγορές.
Τι να πει κανείς», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης