Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πουλάκης (γ.γ.υπουργείου Εσωτερικών): Εκλογές τον Οκτώβριο – Έτοιμο το υπουργείο και για πενταπλές κάλπες τον Μάιο

Πουλάκης (γ.γ.υπουργείου Εσωτερικών): Εκλογές τον Οκτώβριο – Έτοιμο το υπουργείο και για πενταπλές κάλπες τον Μάιο
Τεχνικά και οργανωτικά το υπουργείο Εσωτερικών αντέχει να γίνουν πενταπλές εκλογές τον Μάιο είπε ο κ.Πουλάκης
Την εκτίμηση του πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κ. Πουλάκης, αναφέροντας πάντως πως το υπουργείο Εσωτερικών θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί ακόμα και στο σενάριο πενταπλών εκλογών το Μάιο.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Πουλάκης είπε πως το υπουργείο προετοιμάζεται και για πενταπλές εκλογές, στις 26 Μαΐου, με σιέλ ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές και με λευκά για τις εθνικές, αναφέροντας πως παράλληλα ετοιμάζονται παραγγελίες για 140.000 κάλπες, ενώ θα διπλασιαστούν τα εκλογικά τμήματα, από 15 με 20.000, στις 35.000.
«Είμαστε προετοιμασμένοι και μπορούμε να ανταποκριθούμε και για πενταπλές εκλογές τον Μάιο.
Πολιτικά η κυβέρνηση έχει στις 26 Μαΐου εκλογές αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές και ο πολιτικός στόχος για εθνικές εκλογές είναι τον Οκτώβριο» υποστήριξε ο κ.Πουλάκης, ο οποίος ερωτηθείς αν το υπουργείο Εσωτερικών αντέχει μια τέτοια εκλογική διαδικασία, είπε ότι «τεχνικά το αντέχει».
«Τεχνικά το αντέχει, θα είμαστε έτοιμοι.
Οργανωτικά θα είμαστε έτοιμοι και στο πιο ακραίο σενάριο και δεν θα αιφνιδιαστούμε» είπε ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών, αναφέροντας ότι δεν τίθεται θέμα λίστας στις επερχόμενες ευρωεκλογές και ότι θα γίνουν κανονικά με «σταυρό».
Όσον αφορά τις ευρωεκλογές και το αποτέλεσμα, ο κ.Πουλάκης είπε ότι η ΝΔ θα έρθει αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις και ότι θα πληγεί περισσότερο, τονίζοντας ότι είναι ένα σημαντικό στοιχείο ότι στις ευρωεκλογές συνήθως ενισχύονται τα μικρά κόμματα.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης