Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προειδοποίηση Καμμένου σε Τσίπρα: Αν διαλύσουν τους ΑΝΕΛ, να ξέρουν ότι θα έχουν πόλεμο - Ο Κοτζιάς θα προφυλακιστεί

Προειδοποίηση Καμμένου σε Τσίπρα: Αν διαλύσουν τους ΑΝΕΛ, να ξέρουν ότι θα έχουν πόλεμο - Ο Κοτζιάς θα προφυλακιστεί
Πρωταρχικώς είναι θέμα Τσίπρα υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Να ξέρουν ότι θα έχουν πόλεμο εάν τολμήσουν να διαλύσουν αντιθεσμικά την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, ο οποίος υπογράμμισε ότι εκείνος ήταν που είπε στον βουλευτή Αριστείδη Φωκά να πάει να πιει μια γκαζόζα, γεγονός που προκάλεσε πανδαιμόνιο στη Βουλή.
«Του είπα θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει «εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ» και μένω με τρεις υπουργούς» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δεν απειλείται από κανέναν και ούτε και παρακαλά κανέναν, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο κ.Κουίκ να μην παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ ύστερα από την επικείμενη παραίτηση του Θ. Παπαχριστόπουλου.
«Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε με τους ΑΝΕΛ έγινε δύο φορές βουλευτής και έγινε δύο φορές υπουργός.
Εάν αποφασίσει να δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ και να πετάξει στον δρόμο 50 οικογένειες ας πάρει τις αποφάσεις του και ο λαός τις δικές του.
Εγώ δεν θα παρακαλέσω κανένα» είπε ο κ.Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι το όλο θέμα είναι πρωταρχικώς θέμα του Τσίπρα, αν ο πρωθυπουργός λειτουργήσει «με το σου δίνω μια καρέκλα, για να μου δώσεις μια ψήφο».
«Θα δείξει ότι είναι αχάριστος και ότι είναι αυτός που έχει σχεδιάσει τη διάλυση των ΑΝΕΛ.
Όλα αυτά τα χρόνια του φέρθηκα με απόλυτη εμπιστοσύνη» είπε ο κ.Καμμένος, υποστηρίζοντας πως οι ΑΝΕΛ όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν απέναντι σε πολλές τρελές θεωρίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκατό φορές με πούλησε ο Τσίπρας - Μου πρότεινε θέση στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

«Εκατό φορές με πούλησε ο Τσίπρας.
Για αυτό και κάποιες φορές εμείς θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος επανέλαβε την πρόθεση του να προχωρήσει σε πόλεμο με την κυβέρνηση Τσίπρα αν στον επικείμενο ανασχηματισμό διατηρήσει στο κυβερνητικό σχήμα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε πως είχε συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό η Συμφωνία των Πρεσπών να έρθει αργότερα, επισημαίνοντας πως έγινε deal του πρωθυπουργού με στελέχη των ΑΝΕΛ με αφορμή και τη συμφωνία.
«Ο Τσίπρας έδινε καρέκλες σε βουλευτές των ΑΝΕΛ για την ψήφο τους» είπε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας πως αναφέρεται στην Έλενα Κουντουρά και στον Β. Κόκκαλη και επισημαίνοντας πως σε αυτό το deal δεν συμπεριλαμβάνεται ο Θ. Παπαχριστόπουλος, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή τις θέσεις του και ότι θα παραδώσει την έδρα του.
Όπως είπε ο κ.Καμμένος η στάση του κ.Παπαχριστόπουλου ήταν έντιμη απέναντι στον ίδιο και στο κόμμα, αναφέροντας πως η Έλενα Κουντουρά του είχε πει πως δεν θα ψήφιζε ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως δεν θα κάνει πλειοδοσία ανταλλαγμάτων με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση γιατί δεν εμπόδισε τη Συμφωνία των Πρεσπών με την πρόταση μομφής της ΝΔ, επανέλαβε την θέση του πως δεν υπήρχε και τότε η πλειοψηφία στη Βουλή και υποστήριξε πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα εφαρμοστεί ποτέ.
Ταυτόχρονα, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «μόλις περάσουν ορισμένα νομοσχέδια που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό» και εφόσον η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια και βγήκε στις αγορές, ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να προσφύγει στις κάλπες πριν από τον Μάιο.
Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Καμμένος είπε ότι δεν γνωρίζει αν αυτή τη στιγμή «προσφέρονται ανταλλάγματα» για να μην προσχωρήσουν ανεξάρτητοι βουλευτές στην ΚΟ του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι «προσφέρονται ανταλλάγματα για καρέκλες» ενώ είπε ότι και στον ίδιο προσφέρθηκαν ανταλλάγματα.
«Ο κ. Τσίπρας μου είπε να καταψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, να παραμείνω υπουργός και «αν φοβάσαι ότι αυτό θα σου στοιχίσει εκλογικά, έλα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, να βάλουμε και όσους βουλευτές θέλεις σε περιφέρειες».
«Μου πρότεινε ακόμα και να ενταχθούμε σε ενιαίο κόμμα και βεβαίως το αρνήθηκα» είπε ο κ.Καμμένος.

Θα καθίσω τον Κοτζιά στο σκαμνί

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Καμμένος και για την αντιπαράθεση του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά.
«Τον κ.Κοτζιά θα τον καθήσω στο σκαμνί.
Έχει παρανομήσει» είπε ο κ.Καμμένος υποστηρίζοντας πως «ο Κοτζιάς θα προφυλακιστεί για τις βίζες».
Όπως είπε ο κ.Καμμένος έχει ετοιμάσει ολόκληρους φακέλους για την υπόθεση του Ν. Κοτζιά με τις βίζες τονίζοντας ότι πίσω από τον πρώην ΥΠΕΞ είναι ο George Soros.

Εάν συνεχίσει έτσι ο Μητσοτάκης θα τις χάσει τις εκλογές
 
Όσον αφορά τις επικείμενες εθνικές εκλογές ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι εάν συνεχίσει ο Κ. Μητσοτάκης όπως πάει, είναι πιθανό να κερδίσει τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο όπως είπε δεν έχει ξαναμιλήσει μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα.
Ερωτηθείς αν θα συνεργαζόταν με την ΝΔ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταρχήν καταλόγισε στον Α. Σαμαρά το «λάθος της συνεργασίας με τον ΛΑ.Ο.Σ» , για να συμπληρώσει ότι τώρα ο κ. Μητσοτάκης «κάνει το τραγικό λάθος του να προσπαθεί να λειτουργήσει με δύο πόλους, τον νεοφιλελεύθερο και τον ακροδεξιό που είναι αντίθετοι στο "μέσο όρο" της ΝΔ».
«Με δύο βάρκες νικητής δεν βγαίνεις. Πιστεύω, όμως, ότι ο Μητσοτάκης έχει μια ευκαιρία στις εκλογές που έρχονται: πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει την πολυτέλεια συνεργάτες του πατέρα του να προσβάλλονται από στενούς του συγγενείς, δεν μπορεί να βγαίνει η κα. Μπακογιάννη και να καθυβρίζει ως πράκτορα τον στρατηγό Γρυλλάκη, δεν μπορεί άνθρωποι που υπηρέτησαν στην κυβέρνηση Καραμανλή να βρίσκονται στο περιθώριο και να έρχονται ξένοι οι οποίοι εξύβρισαν τη ΝΔ και την οδήγησαν στην αντιπολίτευση» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Καμμένος.
Για τις πρόσφατες αποστρατείες είπε ότι έγιναν με κομματικά κριτήρια και έκανε λόγο για «είσοδο (στις ΕΔ) του κομματισμού της εποχής Σημίτη», σημειώνοντας ότι ο νέος υπουργός Άμυνας - τις ικανότητες και την προσωπικότητα του οποίου εξήρε - «αντιμετώπισε το ΚΥΣΕΑ ως υπουργός και όχι ως αρχηγός» ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στήριξη της κυβέρνησης στον Maduro.

Ο Σημίτης διέπραξε έγκλημα στη υπόθεση των Ιμίων

Νωρίτερα και με αφορμή την επέτειο των Ιμίων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης διέπραξε έγκλημα και ότι «έπρεπε να κάτσει στο σκαμνί».
Ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι η χώρα έχει εθνικό σχεδιασμό και ότι αυτό που πρέπει να κάνει ο κάθε υπουργός και πρωθυπουργός είναι να ακολουθεί αυτόν τον σχεδιασμό.
Πάντως, ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι «αν εχθρικές δυνάμεις ανέβουν σε βραχονησίδα, την ισοπεδώνεις».
«Βεβαίως και μπορούμε να πάμε στα Ίμια.
Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
Δεν έχει αλλάξει τίποτα, μην ακούτε τι λένε οι Τούρκοι.
Στην περιοχή βρίσκονται δύο σκάφη του λιμενικού  και τρία του πολεμικού ναυτικού που δεν αφήνουν τους Τούρκους να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους» είπε ο κ.Καμμένος.

Επίθεση σε Μπακογιάννη

Εν τω μεταξύ, στο στόχαστρο του κ. Καμμένου βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάνη.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στη φράση της κ. Μπακογιάννη ότι «Ο Πάνος Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε ότι «η γριά κότα έχει το ζουμί και η Ντόρα είναι μια «κότα χωρίς ζουμί», ενώ ανέφερε ότι την περιμένει στα δικαστήρια.
Η επίθεση, όμως, συνεχίστηκε και στο twitter όπου ο κ. Καμμένος κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο...



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης