Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ

Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ
Δεν ήταν μυστική η συνάντηση μου με τον πρωθυπουργό υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Τη διαφωνία του με τη «γραμμή» των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως προς το Μακεδονικό εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλος, ο οποίος επανέλαβε σε σημερινές του δηλώσεις πως θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών μόλις αυτή έρθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο κ.Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι δεν ήταν μυστική και ότι έγινε προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ωστόσο, σαφής ήταν προς τις προθέσεις του.
«Δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα κυβέρνηση» είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος, αναφέροντας πως ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.
«Θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ» είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα.
Όπως είπε, δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής, αν και δεν ξεκαθάρισε τι πράξει αν τελικά του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης