Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Οι αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών εντάσσονται στο πλαίσιο της ψηφοθηρίας

Ραγκούσης: Οι αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών εντάσσονται στο πλαίσιο της ψηφοθηρίας
Εάν την έφερναν ο κ.Μητσοτάκης με την υποστήριξη της κας.Γεννηματά θα την εισηγούνταν μετ’επαίνων στη Βουλή είπε ο κ.Ραγκούσης
Την θέση πως οι αντιδράσεις που διατυπώνουν ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής στη Συμφωνία των Πρεσπών γίνονται στο πλαίσιο της ψηφοθηρίας διατύπωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ραγκούσης.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Ραγκούσης υποστήριξε ότι «αν αυτή τη Συμφωνία την είχαν καταφέρει και την έφερναν ο κ. Μητσοτάκης με την υποστήριξη της κας Γεννηματά θα την εισηγούνταν μετ’ επαίνων στο ελληνικό κοινοβούλιο».
Αναφερόμενος στην πορεία της οικονομίας, ο κ.Ραγκούσης επιτέθηκε εκ νέου στη Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την για λανθασμένη πορεία όσον αφορά το Κίνημα Αλλαγής.
«Οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν ότι πάει από το κακό στο χειρότερο με ποσοστά κάτω του 7%.
Η κα.Γεννηματά έκανε το Κίνημα Αλλαγής παραμάγαζο της οικογένειας Μητσοτάκη με τις επιλογές της.
Ευθύνονται και όσοι σιωπούσαν σε όλα αυτά» υποστήριξε ο κ.Ραγκούσης, ο οποίος επιτέθηκε και στην αντιπολίτευση για την κριτική της στην οικονομία, χαρακτηρίζοντας «παραμύθια της Χαλιμάς» τα όσα λέει η αντιπολίτευση για παροχολογία.
Ο κ.Ραγκούσης τόνισε ότι «έχουμε φύγει από τα μνημόνια», ότι «έχουμε μπει στη μεταμνημονιακή εποχή από την ιστορική μέρα της 21ης Αυγούστου» ενώ έκανε λόγο για ιστορικού μεγέθους μεταβολή στην πορεία της χώρας.
«Σε αντίθεση με ό,τι γινόταν από το 1974 έως το 2009 που χρεοκοπήσαμε έχουμε, με τα μέτρα που ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση σε αυτόν τον προϋπολογισμό, για πρώτη φορά αύξηση του εισοδηματικού βιοτικού επιπέδου και νομικών και φυσικών προσώπων η οποία θα χρηματοδοτείται όχι από ελλείμματα αλλά για πρώτη φορά θα χρηματοδοτηθεί και αυτό είναι ιστορικό διαστάσεων όχι από ελλείμματα αλλά από πλεονάσματα» είπε ο κ.Ραγκούσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης