Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Ακροδεξιός, νεοφιλελεύθερος και λαϊκιστικός ο λόγος της ΝΔ

Σκουρλέτης: Ακροδεξιός, νεοφιλελεύθερος και λαϊκιστικός ο λόγος της ΝΔ
Υπόθεση λίγων ημερών να επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόσωπο θα στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο στην Αθήνα τόνισε ο κ.Σκουρλέτης
Για ακροδεξιό, νεοφιλελεύθερο και λαϊκιστικό λόγο κατηγορεί τη ΝΔ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, αναφέροντας πως είναι υπόθεση λίγων ημερών για να επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόσωπο που θα στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα.
«Το πραγματικό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης το διαμορφώνουν οι πραγματικές καταστάσεις και ανάγκες των πολιτών και της κοινωνίας.
Από τη ΝΔ κατατίθεται ένας ακροδεξιός, νεοφιλελεύθερος, λαϊκιστικός λόγος, αυτό προσδίδει και την αμηχανία στην στάση της έναντι της κυβέρνησης.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος και τη ΔΕΘ κατήγγειλαν την κυβέρνηση για προετοιμασία τέταρτου μνημονίου, αμέσως μετά για παροχολογία, αυτή την στιγμή υπάρχει αμηχανία και έλλειψη σαφούς προγραμματικής πρότασης.
Όταν αποσαφηνίζονται τα πράγματα, εμφανίζεται το ακραίο, νεοφιλελεύθερο πρόσωπο, όπως ότι θα "πετάξουμε έξω" χιλιάδες συμβασιούχους, που δημιουργήθηκαν επί των ημερών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι σε ιδιόμορφο καθεστώς ομηρείας και να υποαμείβονται σε πολλές περιπτώσεις.
Ή για επαναφορά των προσλήψεων στο καθεστώς της μίας ανά πέντε αποχωρήσεις, στο Δημόσιο και την Αυτοδιοίκηση, που εκ των πραγμάτων θα οδηγήσει σε μία διαρκή υποστελέχωση και αδυναμία του δημόσιου τομέα να επιτελέσει τον ρόλο του» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Κορυφαίο, βέβαια, είναι το Μακεδονικό από όπου η ΝΔ προσδοκά με υιοθέτηση ακροδεξιάς ρητορικής να μειώσει οποιεσδήποτε πιέσεις μπορεί να δέχεται από τα δεξιά της.
Βλέποντας ότι έχει εξαντλήσει την όποια δυνατότητα είχε να κερδίσει κάποιους από τον ενδιάμεσο χώρο, έχει επιλέξει τακτικά αλλά και ουσιαστικά να τραβήξει κόσμο από τα δεξιά της» είπε ο κ.Σκουρλέτης, αναφέροντας όσον αφορά το Δήμο Αθηναίων πως είναι θέμα λίγων ημερών για να επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόσωπο που θα στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης