Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Προμελετημένο έγκλημα αυτό που έγινε με το Ερρίκος Ντυνάν – Αυτές οι υποθέσεις να πηγαίνουν στη Δικαιοσύνη

Παπαχριστόπουλος: Προμελετημένο έγκλημα αυτό που έγινε με το Ερρίκος Ντυνάν – Αυτές οι υποθέσεις να πηγαίνουν στη Δικαιοσύνη
Εμείς είμαστε εξεταστική επιτροπή, αναδεικνύουμε τα γεγονότα – Δεν κατηγορείται κανείς για τίποτα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Για προμελετημένο έγκλημα έκανε λόγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θ. Παπαχριστόπουλος αναφερόμενος στην υπόθεση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.
Ωστόσο, ο κ.Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στο Real Fm έσπευσε να διευκρινίσει ότι κανείς δεν κατηγορείται για τίποτα και ότι η εξεταστική επιτροπή αναδεικνύει γεγονότα.
«Καταρχήν δεν κατηγορείται κανείς για τίποτα, εμείς είμαστε Εξεταστική Επιτροπή αναδεικνύουμε τα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι θέμα πιστεύω της Δικαιοσύνης να τα αξιοποιήσει.
Το Ερρίκος Ντυνάν ήταν ένα κόσμημα, είχε 28 κρεβάτια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είχε 25 χειρουργεία, τα κτίρια του είχαν αξιολογηθεί ότι ήταν γύρω στα 200 εκατ.ευρώ.
Κοινωφελές ίδρυμα σημαίνει δημόσιο νοσοκομείο, μπορούσες να πας με το ΙΚΑ και να μην πληρώσεις φράγκο.
Και αυτό το πράγμα απαξιώθηκε, προμελετημένο έγκλημα.
Η γνώμη μου ήταν και είναι, και θα το πω και στην αναθεώρηση του Συντάγματος, ότι πρέπει αυτές οι υποθέσεις να πηγαίνουν στην Δικαιοσύνη.
Δηλαδή, δεν έχει καμία δουλειά, δεν έχω εγώ τις ικανότητες που έχουν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς να εκτιμήσω σωστά, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος» είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης.
«Το άρθρο 86 (περί ευθύνης υπουργών), το κατάπτυστο αυτό άρθρο, που συγκάλυψε και παραγράφει τις υποθέσεις μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα πρέπει να εξαφανιστεί.
Και χαιρετίζω θετικά, έστω και αργά ότι όλα τα κόμματα ακόμα και η ΝΔ που στην αρχή έλεγε όχι, μόνο τουλάχιστον για αυτό το άρθρο να τελειώνει αυτή η ιστορία.
Έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος, δεν αντέχεται αυτό το πράγμα» υπογράμμισε ο κ.Παπαχριστόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης