Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΑΝΕΛ σε ΝΔ: Ο Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του Χριστοφοράκου

Απάντηση ΑΝΕΛ σε ΝΔ: Ο Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του Χριστοφοράκου
"Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις", τονίζουν οι ΑΝΕΛ
Σκληρή απάντηση στη ΝΔ έδωσαν οι ΑΝΕΛ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Π. Καμμένος μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι», ενώ η οικογένεια Μητσοτάκη χρησιμοποιεί  ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές της υποθέσεις.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σε ανακοίνωσή τους, τονίζουν πως  «είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα», ενώ αφορά τα ελικόπτερα σημειώνουν ότι «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι».
Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις».
 «Αυτή είναι η διαφορά μας», καταλήγουν οι ΑΝΕΛ.
Σημειώνεται ότι προηγήθηκε ανακοίνωση της ΝΔ η οποία ανέφερε ότι «η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης