Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλήρη διαφάνεια ζητά ο πολιτικός κόσμος στον απόηχο της προφυλάκισης Παπαντωνίου - Κόντρα για το «δόγμα Πολάκη»

Πλήρη διαφάνεια ζητά ο πολιτικός κόσμος στον απόηχο της προφυλάκισης Παπαντωνίου - Κόντρα για το «δόγμα Πολάκη»
Στο επίκεντρο βρίσκεται και η κόντρα Παπαντωνίου - Πολάκη για το περιβόητο «δόγμα Πολάκη», με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να κατακεραυνώνει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ
(upd5) Πλήρη διαφάνεια ζητά ο πολιτικός κόσμος, στον απόηχο της προφυλάκισης του ζεύγους Παπαντωνίου για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Στο επίκεντρο βρίσκεται και η κόντρα Παπαντωνίου - Πολάκη για το περιβόητο «δόγμα Πολάκη», με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να κατακεραυνώνει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ. 
Κυβερνητικές πηγές στηλιτεύουν τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κ. Πουλάκης, βάζει στο κάδρο και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, δηλώνοντας ότι μπορεί και να γνώριζε και να κάλυπτε τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Κυβερνητικές πηγές: Η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας για τη ΝΔ;

Τη στάση της ΝΔ στο θέμα της προφυλάκισης του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή και τις πρόσφατες καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κυβερνητικών παρεμβάσεων στο έργο της Δικαιοσύνης.
«Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε tweet στα αγγλικά, για να καταγγείλει ότι η κυβέρνηση δήθεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, με αφορμή τοποθέτηση στελέχους της που αφορούσε στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών της Δικαιοσύνης» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές και συμπληρώνουν: «Σήμερα με προφανή αμηχανία επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και, μέσω διαρροών, θυμίζει ότι επί των ημερών της ξεκίνησε η δικαστική έρευνα για τον Γιάννο Παπαντωνίου, ξεχνώντας όμως ότι αυτό έγινε μετά την αποκάλυψη της λίστας Lagarde, που οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έκρυβαν στα συρτάρια τους».
Οι ίδιες πηγές καταλήγοντας τονίζουν: «Αλήθεια, για τη ΝΔ, η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας, πολιτικής δίωξης και άθλιων παρεμβάσεων της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη;
Εάν είναι έτσι, είναι και αυτό μία πρόοδος για τη ΝΔ, έστω και αργά.
Περιμένουμε αντίστοιχη πρόοδο από τον κ. Μητσοτάκη και για άλλες υποθέσεις πολιτικών προσώπων που ερευνά η Δικαιοσύνη».

Τζανακόπουλος: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να θωρακίσουμε την Πολιτεία για να μην επαναληφθούν φαινόμενα Παπαντωνίου

Την θέση ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να θωρακίσει την Πολιτεία και να μην μπορούν να επαναληφθούν φαινόμενα Παπαντωνίου διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος.
«Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τις δηλώσεις του κ. Παπαντωνίου, ούτε, βεβαίως, να κάνω το οποιοδήποτε σχόλιο για την απόφαση της Δικαιοσύνης.
Από τη στιγμή που ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι ο κ. Παπαντωνίου πρέπει να προφυλακιστεί, αυτό έδωσαν εντολή να γίνει.
Σημασία έχει η ουσία της υπόθεσης.
Σημασία έχει το γεγονός ότι αναδεικνύεται σιγά-σιγά πως διατελέσαντες υπουργοί, που ανήκουν στο βαθύ πολιτικό προσωπικό, αν θέλετε, του παλιού πολιτικού συστήματος, κρίνεται πια και με τη βούλα των δικαστηρίων ότι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους περισσότερο ενδιαφέρονταν, αν θέλετε, για το προσωπικό τους συμφέρον, παρά υπηρετούσαν τον ελληνικό λαό και την ελληνική Πολιτεία.
Νομίζω ότι αυτό είναι μια κοινή ομολογία μεταξύ των πολιτών.
Αλλά κάθε φορά που η Δικαιοσύνη προχωρά και ολοκληρώνει τις διαδικασίες για τη δικαστική διερεύνηση των υποθέσεων, αποδεικνύεται σε όλο της το μέγεθος η διαφθορά, η διαπλοκή και ο εκφυλισμός του παλιού πολιτικού συστήματος.
Αυτά είναι πράγματα τα οποία τα έχουμε επισημάνει και εμείς, ως κυβέρνηση.
Και ως διοικητική δομή, το ελληνικό κράτος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να βοηθά στη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων, να δημιουργεί όρους θεσμικής θωράκισης της Πολιτείας για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον, γιατί αυτά ακριβώς τα φαινόμενα έπαιξαν σπουδαίο σημαντικό ρόλο και στη χρεοκοπία της χώρας το 2010» υποστήριξε μιλώντας στο α’ πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο κ.Τζανακόπουλος.

Ζαχαριάδης: Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί - Απερίσπαστη η δικαιοσύνη

Στην προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, αναφέρθηκε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8.
“Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να προφυλακίσει τον κ. Παπαντωνίου και την σύζυγό του, διότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις ότι όταν αποφάσισε να αναβαθμίσει το 2003 κάποιες φρεγάτες, πέραν από το συμφέρον του ελληνικού λαού που ήθελε να υπηρετήσει, υπηρέτησε και το δικό του συμφέρον... Αυτό το διερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη και οι μηχανισμοί της” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:
“Λογικό είναι ο κ. Παπαντωνίου να θέλει να κάνει κάποιον αντιπερισπασμό ή κάποιου είδους αντιπερισπασμό. Να ξέρουν όμως όλοι, και στο πολιτικό σύστημα και στην κοινωνία, ότι η θέση του δικού μας κόμματος είναι να αφήσουμε ελεύθερη τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει απερίσπαστα τη δουλειά της και να φτάσει στα αποτελέσματα στα οποία αυτή θα φτάσει και εμείς θα τα σεβαστούμε... Αυτό που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αυτοί που αναφέρονται με αυτόν τρόπο σε αυτά που είπε ο κ. Πολάκης και η πολιτική επισήμανση που κάνω εγώ είναι μήπως υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια της καθυστέρησης κάποιες παρεμβάσεις από τα κάτω που κρατούσαν αυτές τις υποθέσεις και τους φακέλους χαμηλά.
Και μήπως τώρα είναι η ώρα που η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί να κάνει τη δουλειά της χωρίς πιέσεις και παρεμβάσεις. Μήπως πρέπει να βάλουμε και αυτή την παράμετρο στη συζήτηση”.
Νωρίτερα, σε σχόλιό του στο Facebook ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε:
«Η υπόθεση Παπαντωνίου δείχνει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, δείχνει ότι κάποιοι έτρωγαν και έπιναν στην υγεία των κορόιδων».
«Η διαφθορά ΔΕΝ είναι κοινωνικό φαινόμενο όπως μας έλεγε ο κ. Σημίτης, ΔΕΝ τα φάγαμε όλοι μαζί όπως μας έλεγε ο κ.Πάγκαλος, ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι. Κάποιοι έτρωγαν και έπιναν στη υγεία των κορόιδων και κάποιοι προσπαθούμε να στήσουμε τη χώρα που αυτοί κατέστρεψαν στα πόδια της», σημείωσε σε σχόλιό του στο Facebook o Κ. Ζαχαριάδης.

Πολάκης: Τολμάει και μιλάει για «δόγμα Πολάκη» ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς

Επίθεση στον Γιάννο Παπαντωνίου εξαπέλυσε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού περί «δόγματος Πολάκη».
«Τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για "δόγμα Πολακη" ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.
«Με 800 σελίδες κατηγορητήριο, με 3 εκατομ μίζες στα πράσα, μετά τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005), τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για "δόγμα Πολακη" ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!!
Γιαννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (από τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!!
Το "δόγμα Σημίτη" πληρώνεις....
ΥΓ καμιά ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της, θα βγάλει η ΝΔ και το κιναλ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνίου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;», έγραψε στο Facebook o Παύλος Πολάκης.

Πουλάκης (γ.γ. υπ. Εσωτερικών): Ο Σημίτης μπορεί και να γνώριζε και να τον κάλυπτε

Την θέση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μπορεί να γνώριζε τι έπραττε ο Γ. Παπαντωνίου όσον αφορά τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κ. Πουλάκης.
«Ο Κώστας Σημίτης μπορεί και να γνώριζε.
Υπάρχει το ενδεχόμενο ο κ. Σημίτης να κάλυπτε τον υπουργό του έχοντας γνώση για το βρώμικο παιχνίδι με τις μίζες» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Πουλάκης.

Βούλτεψη (ΝΔ): Η Δικαιοσύνη διαχρονικά κάνει τη δουλειά της

Η Δικαιοσύνη διαχρονικά κάνει τη δουλειά της κα επιτελεί το καθήκον της, δεν χρειάζεται ούτε να την προτρέπουμε, ούτε να την αποτρέπουμε, ούτε να τη σχολιάζουμε, υπογράμμισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στην προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου.
«Δεν πρέπει να γίνονται ούτε σχολιασμοί, ούτε προτροπές ούτε τίποτε, διότι έτσι κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι «δεν μας μένει άλλο καταφύγιο, το μόνο που έχουμε ειναι η Δικαιοσύνη».

Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ): Να μην είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου η υπόθεση Παπαντωνίου – Να βγουν σοβαρά συμπεράσματα

Να μην αποτελέσει στάχτη στα μάτια του κόσμου η υπόθεση του Γ. Παπαντωνίου αλλά να ερευνηθεί ώστε να βγουν σοβαρά συμπεράσματα ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος.
«Αυτή η προσπάθεια δεν θέλουμε να εξελιχθεί ως προσπάθεια για να πέσει στάχτη στα μάτια του κόσμου, αλλά αντίθετα για να βγουν σοβαρά συμπεράσματα, τόσο από τα ζητήματα που αφορούν τα εξοπλιστικά προγράμματα και την τεράστια σπατάλη, η οποία έγινε στα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, της ελληνικής λαϊκής οικογένειας, και από την άλλη πλευρά να αναδειχθούν οι αιτίες που οδήγησαν σ' αυτή τη διαμόρφωση της αναπαραγωγής των σκανδάλων, της διαπλοκής και της διαφθοράς», τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Καραθανασόπουλος.

Παπαθεοδώρου (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Ο πολιτικός μας φορέας δεν έχει καμία σχέση με τον Παπαντωνίου εδώ και 10 χρόνια

Την θέση ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν έχει καμία σχέση εδώ και 10 χρόνια με το ΠΑΣΟΚ διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Παπαθεοδώρου.
«Ουδεμία εξάρτηση έχουμε με τον πρώην υπουργό, με τον οποίο ο πολιτικός μας φορέας δεν έχει καμία σχέση εδώ και πάνω από δέκα χρόνια» είπε μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην ηλεκτρονική υποβολή πόθεν έσχες ο κ.Παπαθεοδώρου.
«Ιδιαίτερα σε υποθέσεις σαν αυτή, πρέπει να χυθεί άπλετο φως από δικαστικές αρχές χωρίς εξαρτήσεις και χειραγώγηση» είπε ο κ.Παπαθεοδώρου, επισημαίνοντας τις «κατ’ επανάληψη» δηλώσεις της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά για την «ανάγκη πλήρους διαφάνειας σε όλες τις υποθέσεις του παρελθόντος».
«Εμπιστευόμαστε την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη στο έργο της» υποστήριξε ο κ.Παπαθεοδώρου.

Καρανικόλας (ΠΑΣΟΚ): Όλα στο φως, διαφάνεια για όλους


Όλα στο φως, διαφάνεια για όλους ήταν το σχόλιο του αναπληρωτή εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Σπ. Καρανικόλα για την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Οικονομικών και Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Καρανικόλος υποστήριξε ότι όλα τα δεδομένα είναι στην κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.
Πάντως, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ανησυχίες του, για τυχόν αμφιλεγόμενους χειρισμούς της υπόθεσης, στο περιθώριο των τοποθετήσεων Πολάκη, περί φυλάκισης πολιτικών προσώπων προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές.
Παράλληλα έκανε λόγο και για  γενικότερη καθεστωτική αντίληψη που επιδεικνύει  η παρούσα κυβέρνηση, η οποία όπως είπε, με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ελέγξει και να αλώσει θεσμούς, ανεξάρτητες αρχές, αλλά ακόμα και την δικαιοσύνη.
Ως παράδειγμα προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ο κ.Καρανικόλας χρησιμοποίησε το ότι αντίστοιχα και η υπόθεση Νοvartis χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση ως πολιτικό παιχνίδι για την επιβίωση της μέσω της σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων.

Ποτάμι: Αισιόδοξο το μήνυμα ότι δεν είναι υπεράνω των νόμων όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν


Για αισιόδοξο μήνυμα που λέει ότι δεν είναι υπεράνω των νόμων όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν κάνει λόγο το Ποτάμι σχολιάζοντας τη δικαστική απόφαση για την προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
«H προφυλάκιση ενός ανθρώπου είναι συχνά μια δυσάρεστη είδηση.
Πόσο μάλλον ενός ζευγαριού.
Η προφυλάκιση όμως ενός υπουργού με κατηγορίες που σχετίζονται με παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μπορεί να εκπέμπει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.
Ότι όσοι κυβέρνησαν και όσοι κυβερνούν δεν είναι υπεράνω των νόμων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
«Το Ποτάμι, από τον Μάρτιο του 2017, είχε μιλήσει για λογαριασμούς "συμφερόντων Παπαντωνίου" σε ελβετικές τράπεζες.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε αποκαλύψει σχετικά στοιχεία στη Βουλή και στη συνέχεια είχε κληθεί και είχε καταθέσει στην εισαγγελία διαφθοράς.
Όλα τα άλλα κόμματα σιώπησαν, εμείς όμως - έστω και μόνοι - επιμείναμε, ζητώντας να συνεχιστεί η έρευνα και να μην μπει η υπόθεση στο αρχείο.
Ο κ.Παπαντωνίου είναι ο δεύτερος υπουργός του ίδιου κυβερνητικού σχηματισμού που οδηγείται στη φυλακή.
Ο κ.Τσοχατζόπουλος ήταν υπουργός Αμύνης από το 1996 μέχρι το 2001 και ο κ.Παπαντωνίου από το 2001 μέχρι το 2004.
Όταν λοιπόν, δύο υπουργοί Αμύνης συλλαμβάνονται για πλουτισμό από μίζες – ο ένας είναι ήδη τελεσίδικα καταδικασμένος – τότε δεν μιλάμε για σύμπτωση, αλλά για γενικευμένη διαφθορά.
Και κάποιοι οφείλουν να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη για αυτά που σήμερα οι δικαστικές αρχές βεβαιώνουν.
Η Ελλάδα βοούσε εκείνη την εποχή για σκάνδαλα, δωροδοκίες, μίζες αλλά δεν υπήρξε κανένα αντίμετρο από τη μεριά της τότε κυβέρνησης για να αποτραπούν αυτά τα φαινόμενα.
Είναι το τρύπιο σύστημα των προμηθειών;
Είναι οι νόμοι που διευκολύνουν την ασυλία των υπουργών;
Είναι η ανοχή ενός συστήματος απέναντι στα δικά του παιδιά;
Είναι ένα έγκλημα με πολλούς συνενόχους;
Ότι και να' ναι οι πολίτες θέλουν απαντήσεις.
Τις ποινικές θα τις δώσει η Δικαιοσύνη, η οποία αποδεικνύεται ότι έχει θαρραλέους λειτουργούς.
Τις πολιτικές όμως πρέπει επιτέλους να τις δώσουν όσοι τους διόρισαν, όσοι τους ανέχτηκαν και σιώπησαν και όσοι τους κράτησαν μέχρι τέλους στα υπουργεία τους» τονίζει το Ποτάμι.

Ψαριανός: Ανθρωποφαγία η προφυλάκιση Παπαντωνίου

Ανθρωποφαγία χαρακτήρισε την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Οικονομικών και Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπαντωνίου και της συζύγου του ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρ. Ψαριανός.
Σε ανάρτηση του στα social media ο κ.Ψαριανός αναφέρει πως η προφυλάκιση του είναι του τύπου «δώστε αίμα και αποκεφαλισμούς στον όχλο, στο πόπολο, στην πλεμπάγια, να χαρεί».
«Δεν συμπαθούσα τον Παπαντωνίου, δεν ήμουν οπαδός εκείνου του πασοκισμού, του αυριανισμού και των επιδρομών στο κράτος και στα ταμεία.
Θέλω όλοι όσοι υπήρξαν νταλαβεριτζήδες, διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, ληστοκυβερνήτες και "λιστοσυμμορίτες" να τιμωρηθούν και να δημευθούν οι περιουσίες τους.
Ο Παπαντωνίου πιθανόν να είναι ανάμεσα τους - υπάρχουν, μάλλον, αποχρώσες ενδείξεις- όμως είναι α κ ό μ α αθώος.
Δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του, δεν είναι ύποπτος φυγής ούτε είναι πιθανόν να διαπράξει εγκληματικές ενέργειες.
Η προφυλάκισή του είναι ανθρωποφαγία, είναι του τύπου "δώστε αίμα και αποκεφαλισμούς" στον όχλο, στο πόπολο, στην πλεμπάγια, να χαρεί.
Στα λιοντάρια.
Αρένα, κρεμάλες, γκιλοτίνες.
Ή κάποιοι εφαρμόζουν την "οδηγία Πολάκη"
Ή αυτός γνώριζε την απόφαση και την περίμενε.
Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο» ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ένωση Κεντρώων για Παπαντωνίου: Αδέκαστη η Δικαιοσύνη, δεν δέχεται καθοδήγηση από κόμματα

Η Δικαιοσύνη είναι αδέκαστη και δεν δέχεται καθοδήγηση από κόμματα, όμως οι ατυχείς δηλώσεις επιτρέπουν να βγαίνουν συμπεράσματα για επιλεκτικές διώξεις» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στην προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.
«Ωστόσο, χώρα δεν αντέχει τέτοιου είδους εμφύλιο, όπου η Δικαιοσύνη να καθίσταται εργαλείο εξυπηρέτησης προεκλογικών σχεδίων.
Είναι λάθος να κάνουν οι Υπουργοί δηλώσεις προαναγγέλλοντας φυλακίσεις αντιπάλων τους» τονίζει στην ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων.

(πρώτη ενημέρωση Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 11:44)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης