Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (Κίνημα Αλλαγής) για ανασχηματισμό: Ο Τσίπρας έφερε στην πρώτη γραμμή ότι πιο παλιό και αποτυχημένο

Χρηστίδης (Κίνημα Αλλαγής) για ανασχηματισμό: Ο Τσίπρας έφερε στην πρώτη γραμμή ότι πιο παλιό και αποτυχημένο
Η κυβέρνηση αυτή δεν φτάνει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 εκτίμησε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει φέρει ό,τι πιο παλιό κι αποτυχημένο στην πρώτη γραμμή διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης αναφερόμενος στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
«Έχουμε μία νέα κυβέρνηση που είναι λίγο από όλα κι όπως μας βγει εκ μέρους του κ. Τσίπρα.
Έχει φέρει ό,τι πιο παλιό κι αποτυχημένο στην πρώτη γραμμή και θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε μόνο με αυτό που είπε η κ. Παπακώστα πριν από περίπου 1,5 χρόνο, όταν έλεγε ότι ανησυχούσε με τις επιλογές Τσίπρα, «είναι ο Πρωθυπουργός που δεν έχει αντίληψη ή είναι ο χρήσιμος ηλίθιος ή ο κατ’ επάγγελμα ψεύτης».
Το σχόλιο της κ. Παπακώστα είναι αυτό που λέει τα πάντα για τον ανασχηματισμό αυτό.
Και η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η κ. Μυρσίνη Ζορμπά έχουν ακολουθήσει ένα δρόμο εδώ και χρόνια, ο καθένας και η καθεμία κρίνεται για τις επιλογές του.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να μιλήσει για σύγκρουση με το παλιό, για τα 40 χρόνια τα οποία κατέστρεψαν την Ελλάδα, όταν παίρνει μία σειρά στελεχών προηγούμενων κυβερνήσεων για να τα χρησιμοποιήσει στην πρώτη γραμμή» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρηστίδης, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός «αποδεικνύει, επίσης, ότι όλα όσα λέμε το προηγούμενο διάστημα, ότι, δηλαδή, τα πάντα τα χρησιμοποιεί με επικοινωνιακούς όρους είναι μία πραγματικότητα, δεν τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα της χώρας μας, ουσιαστικά τον ενδιαφέρει να φέρει μία δική του σωτηρία».
«Μετράμε αντίστροφα, έχουμε μία «υπηρεσιακή» κυβέρνηση και σύντομα θα έχουμε εκλογές.
Δεν αντέχει αυτή η κυβέρνηση.
Είναι κυβέρνηση χωρίς ιδεολογικό άξονα.
Πώς θα συζητήσει η κα. Παπακώστα με την κα. Ξενογιαννακοπούλου που είναι στο Υπουργικό Συμβούλιο;
Η μία μπήκε σε μία κυβέρνηση που ανέλαβε από την προηγούμενη που κατέστρεψε τη χώρα, η κυβέρνηση 2004 – 2009, είναι αυτή που γιγάντωσε τις δαπάνες, μεγάλωσε το χρέος κι έκρυβε το έλλειμμα, ήρθε μετά μία κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα ζητήματα και κάποιοι ήταν στις πλατείες των αγανακτισμένων.
Όλο αυτό το τουρλού δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπροστά του.
Η κυβέρνηση αυτή δεν φτάνει μέχρι το Σεπτέμβρη του 2019, αυτό δεν το πιστεύει ούτε ο κ. Τσίπρας που βλέπει το πρωί τον εαυτό του στον καθρέπτη.
Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντέξει, εκτός εάν ο κ. Καμμένος έχει πάρει την απόφαση να ψηφίσει και το Σκοπιανό.
Εάν έχουν λάβει μία τέτοια απόφαση, διότι διαπιστώσαμε ότι ο κ. Καμμένος έχει πάρει κι ένα – δύο στελέχη παραπάνω στην κυβέρνηση, ας βγει να μας το πει.
Έχουμε μείνει στις τελευταίες του κουβέντες ότι δε θα στηρίξει το Σκοπιανό» τόνισε ο κ.Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης