Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαυρωτάς (Ποτάμι): Να μην πάμε σε εκλογές με εμφυλιοπολεμικό κλίμα – Πάρα πολύ δύσκολη η επόμενη ημέρα

tags :
Μαυρωτάς (Ποτάμι): Να μην πάμε σε εκλογές με εμφυλιοπολεμικό κλίμα – Πάρα πολύ δύσκολη η επόμενη ημέρα
Και οι 6 βουλευτές του Ποταμιού έχουμε συμφωνήσει ότι θα πρέπει να δούμε την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού είπε ο κ.Μαυρωτάς
Να μην πάμε στις εκλογές σε συνθήκες εμφυλιοπολεμικού κλίματος διότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολη η επόμενη ημέρα ζήτησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτάς, ο οποίος σχετικά με το μέλλον του Ποταμιού, υποστήριξε ότι οι έξι βουλευτές του έχουν συμφωνήσει ότι θα πρέπει να δουν την αυτόνομη πορεία του κόμματος.
«Οι πολιτικές συμμαχίες πρέπει να γίνονται στη βάση θέσεων και προγραμματικών συγκλίσεων, όχι προσωπικών προθέσεων» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Μαυρωτάς.
Ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν τους Γρ. Ψαριανό και Γ. Αμυρά να κοιτούν προς τη ΝΔ, ο βουλευτής του Ποταμιού δεν μάσησε τα λόγια του.
«Είναι γνωστό ότι ο Γρ. Ψαριανός και ο Γ. Αμυράς, αν τους βάλεις το δίλημμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα διάλεγαν την ΝΔ, όπως ο Σπ. Δανέλλης στο ίδιο δίλημμα θα επέλεγε περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτά τα διλήμματα ουσιαστικά εντείνουν την πόλωση που θα πρέπει να αποφύγουμε στις επόμενες εκλογές, να μην πάμε σε εκλογές με εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Η επόμενη ημέρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη» είπε ο κ.Μαυρωτάς, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν έτοιμο να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, είπε χαρακτηριστικά «να μου λένε κάθε φορά πού είναι να ενταχθώ, γιατί άλλες φορές ήμουν να ενταχθώ στο ΣΥΡΙΖΑ».
«Εβδομάδα με εβδομάδα μπερδεύομαι από τα δημοσιεύματα, δεν ξέρω τι να λέω.
Και οι έξι βουλευτές στο Ποτάμι έχουμε συμφωνήσει μετά και την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής ότι θα πρέπει να δούμε την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού, το πώς θα επικοινωνήσουμε τις βασικές του αρχές.
Από εκεί και πέρα, μετά τις επόμενες εκλογές, με βάση αυτές τις αρχές και θέσεις και όχι με βάση προσωπικές προθέσεις, θα δούμε τι συμμαχίες θα μπορούν να γίνουν.
Όλα τα θέματα στόχευσης και πολιτικής ανασυγκρότησης θα είναι το αντικείμενο του συνεδρίου του Ποταμιού στις αρχές Νοεμβρίου» υποστήριξε ο κ.Μαυρωτάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης