Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης: Δεν αποκλείεται διάλυση του Ποταμιού τον Οκτώβριο – Θα φανεί αν μπορούμε να σταθούμε αυτόνομα

tags :
Δανέλλης: Δεν αποκλείεται διάλυση του Ποταμιού τον Οκτώβριο – Θα φανεί αν μπορούμε να σταθούμε αυτόνομα
Είναι σταθερή η θέση μας ότι θα στηρίξουμε τη συμφωνία για το Σκοπιανό είπε ο βουλευτής του Ποταμιού
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάλυσης του Ποταμιού κατά το συνέδριο του κόμματος τον προσεχή Οκτώβριο άφησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος υποστήριξε ότι τότε θα φανεί και αν το Ποτάμι μπορεί να σταθεί αυτόνομα.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και ερωτηθείς για το εάν υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί το Ποτάμι, ο κ.Δανέλλης είπε ότι «αυτό θα αποφασιστεί από τον κόσμο που εξακολουθεί να έχει ως σημείο αναφοράς το Ποτάμι».
«Όλα είναι ανοιχτά.
Η ζωή θα δείξει αν μπορούμε να σταθούμε αυτόνομα στα πόδια μας ως κόμμα» είπε ο κ.Δανέλλης.
Σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό ο βουλευτής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι είναι σταθερή η θέση του κόμματος πως θα την στηρίξει.
«Είναι σταθερή η άποψή μας.
Θα στηρίξουμε το θέμα της συμφωνίας για το Σκοπιανό.
Αυτή είναι η απόφαση του κόμματος.
Θα στηρίξουμε και οτιδήποτε άλλο με το οποίο συμφωνούμε με την κυβέρνηση» είπε ο κ.Δανέλλης, επισημαίνοντας σχετικά με το Αλβανικό, ότι «είμαστε της άποψης ότι δεν πρέπει να υπάρχουν εκκρεμότητες και να μας μείνει μόνο το θέμα με την Τουρκία».
Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής ο κ.Δανέλλης υπογράμμισε ότι «φάνηκε ότι το σχήμα ήταν ασύμβατο στα μεταξύ του μέρη».
« Δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε πώς η ηγεσία θεωρούσε ότι πρέπει να διοικεί το ΚΙΝΑΛ.
Η ευθύνη μας ήταν το πρωθύστερο: ότι συμμετείχαμε στην εκλογή ηγεσίας χωρίς κόμμα ενώ θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί οι αρχές.
Ως Ποτάμι κάναμε μοιραία λάθη την κρίσιμη στιγμή.
Δεν μπορούμε να προσδοκούμε σε δημόσια παρέμβαση αν δεν δούμε την πολιτική ως πολιτική και όχι ως ακτιβισμό» υποστήριξε ο κ.Δανέλλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης