Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζουράρις: Δεν φεύγω από την κυβέρνηση αλλά διαφωνώ με το Μακεδονικό – Να γίνει δημοψήφισμα

Ζουράρις: Δεν φεύγω από την κυβέρνηση αλλά διαφωνώ με το Μακεδονικό – Να γίνει δημοψήφισμα
Ενδεχομένως η συμφωνία για το Σκοπιανό να αργήσει και πέραν των εκλογών να έρθει στη Βουλή είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι δεν πρόκειται να φύγει από την κυβέρνηση διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Ζουράρις, ο οποίος όμως εξέφρασε κατηγορηματικά τη διαφωνία του για τη συμφωνία για το Σκοπιανό.
«Ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθώ τον όρο Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων.
Κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή στα πλαίσια της πολιτικής χρεοκοπίας που μας είχαν φτάσει οι προηγούμενοι» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Ζουράρις, ο οποίος απέκλεισε σενάρια αποχώρησης του από το κυβερνητικό σχήμα.
«Δεν πρόκειται να φύγω.
 Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ.
Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992» είπε ο κ.Ζουράρις, ο οποίος ερωτηθείς για την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη, υποστήριξε ότι αποκλείεται να ενεπλάκη με επιχειρηματικά συμφέροντα.
Απαντώντας  στα σενάρια ότι μπορεί να υποκινήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Ζουράρις είπε ότι «εγώ είμαι επίτιμος ισόβιος πρόεδρος της Θύρας 4, είμαι εκδοροσφαγεύς, επομένως γιατί να μην με βάλει εμένα ο Σαββίδης;
Ο Γιώργος το έκανε κατά συνείδηση».
Όσον αφορά την κύρωση της συμφωνίας για το Σκοπιανό από την ελληνική Βουλή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ενδεχομένως να αργήσει και πέραν των εκλογών να έρθει στη Βουλή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης