Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Να προσέχει πως μιλά ο Τσίπρας για μαύρο και σκοτεινό μπλοκ – ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ ψήφισαν μαζί για Novartis

Χρηστίδης: Να προσέχει πως μιλά ο Τσίπρας για μαύρο και σκοτεινό μπλοκ – ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ ψήφισαν μαζί για Novartis
Ο Ρουβίκωνας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής
Συστάσεις στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προσέχει πως μιλά όταν αναφέρεται σε μαύρο και σκοτεινό μπλοκ απηύθυνε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης αναφερόμενος στην χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο για το ότι πίσω από την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη βρίσκονται σκοτεινές, ακροδεξιές δυνάμεις στη ΝΔ.
«Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να προσέχει πως μιλάει για μαύρο και σκοτεινό μπλοκ, ειδικά όταν το μαύρο έμεινε την Παρασκευή στη Βουλή και ψήφιζε για τη Novartis μαζί με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρηστίδης.
Αναφερόμενος στην επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ ο κ.Χρηστίδης είπε ότι «ο Ρουβίκωνας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει».
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα των συμψηφισμών...
Όχι άλλος διχασμός στη χώρα, καταδικάζουμε τους τραμπουκισμούς από όπου και αν προέρχονται» ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων.
«Η διαρκής διαπραγμάτευση επιβαρύνει την ελληνική οικονομία και την ελληνική οικογένεια.
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάπτυξης και το κυρίαρχό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο μια οιονεί προεκλογική περίοδος στην οποία ο κ. Τσίπρας θα τάζει τα πάντα στους πάντες» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης