Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Στις επόμενες εκλογές το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να πάρει τουλάχιστον 10%

Ανδρουλάκης: Στις επόμενες εκλογές το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να πάρει τουλάχιστον 10%
Εάν έχουμε κακή επίδοση, δεν θα πρέπει να συμμετάσχουμε στην επόμενη κυβέρνηση τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης
Την εκτίμηση πως στις επόμενες εκλογές το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον τα ποσοστά που είχαν η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, δηλαδή τουλάχιστον 105 διατύπωσε ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Ανδρουλάκης αφού υπενθύμισε ότι στις εκλογές του Μαΐου του 2012 η ΔΗΣΥ είχε λάβει 13%, είπε πως αν το Κίνημα Αλλαγής έχει κακή εκλογική επίδοση, δεν θα πρέπει να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση.
«Αντίθετα, αν ο λαός μας τιμήσει, θα τον τιμήσουμε και εμείς"συμμετέχοντας στην κυβέρνηση και επιβάλλοντας τις προτεραιότητές μας, ανεξαρτήτως αν πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης.
Σε σχέση με το αίτημα της Φ. Γεννηματά για εκλογές εδώ και τώρα ο κ.Ανδρουλάκης είπε ότι θα πρέπει πρώτα ο πρωθυπουργός να παρουσιάσει στη Βουλή το σχέδιό του για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα και εάν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο, όπως ο ίδιος πιστεύει, τότε πρέπει η χώρα να πάει σε εκλογές.
Πάντως, δεν έλειψε και η κριτική του για τα τεκταινόμενα και για τον τρόπο λειτουργίας του Κινήματος Αλλαγής, αναφέροντας ότι ο ίδιος δεν ήθελε διορισμένα όργανα και λειτουργία χωριστών κοινοβουλευτικών ομάδων.
«Στα μεγάλα εθνικά θέματα, όπως και στο Σκοπιανό, η γραμμή Ποταμιού και ΔΗΣΥ πρέπει να είναι ενιαία στη Βουλή» είπε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης