Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύκλοι ΥΠΕΞ: Συνήθης έλλειψη σοβαρότητας της ΝΔ – Εκθέτει μόνο την ίδια

Κύκλοι ΥΠΕΞ: Συνήθης έλλειψη σοβαρότητας της ΝΔ – Εκθέτει μόνο την ίδια
Η απάντηση κύκλων του υπουργείου Εξωτερικών στη ΝΔ
Για «συνήθη πλέον έλλειψη σοβαρότητας» της ΝΔ που «εκθέτει μόνο την ίδια», κάνουν λόγο κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών, απαντώντας στην ανακοίνωση που η ΝΔ εξέδωσε νωρίτερα σήμερα τονίζοντας ότι «η επί μία εβδομάδα κατάρρευση του κλειστού υπηρεσιακού συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του ΥΠ.ΕΞ. -εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις-‬ είναι σύμπτωμα παρακμής».
Όπως ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου, η αναπαραγωγή εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας «ανυπόστατων ισχυρισμών φιλικών της εντύπων
», «χωρίς καν να λάβει υπόψη την αντίστοιχη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που παρείχε σαφή ενημέρωση για το θέμα της τεχνικής βλάβης», εκθέτει μόνο την ίδια.
Οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών συμπλήρωσαν πως «αφού δεν απέδωσαν οι προσπάθειες της ΝΔ να απαξιώσει την εξωτερική πολιτική μέσω φίλα προσκείμενων και αμφιβόλου εγκυρότητας μέσων, μπαίνει η ίδια στο προσκήνιο με τη συνήθη πλέον έλλειψη σοβαρότητας».
Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή του το Σάββατο 21/4 το υπουργείο Εξωτερικών έκανε λόγο για κακόηθες δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα , ήτοι στο σημερινό φύλο του "Πρώτου Θέματος", τονίζοντας ότι η ανακίνηση του ζητήματος σε  δημοσίευμα και «ο στρεβλός τρόπος με τον οποίον παρουσιάζεται το γεγονός εντάσσεται αποκλειστικά στο πλαίσιο του είδους δημοσιογραφίας που υπηρετεί το συγκεκριμένο έντυπο», ενώ εξηγούσε το πρόβλημα λόγω τεχνικής βλάβης που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Απριλίου στο σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης