Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (Κίνημα Αλλαγής): Η ανανέωση γίνεται πράξη – Αυτόνομη η πορεία του Κινήματος

Χρηστίδης (Κίνημα Αλλαγής): Η ανανέωση γίνεται πράξη – Αυτόνομη η πορεία του Κινήματος
Καταθέτουμε ένα πλήρες πρόγραμμα με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, με μεγάλες αλλαγές τόνισε ο κ.Χρηστίδης
Στην ανανέωση του Κινήματος Αλλαγές και στην πολιτική πορεία του αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης.
«Η ανανέωση από τη Φώφη Γεννηματά γίνεται πράξη, δεν μένει στα λόγια και το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα κίνημα που αλλάζει μια συνολική μιζέρια που υπάρχει σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα της σημερινής μας κοινωνίας» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Χρηστίδης.
Αναφερόμενος στο νέο γραμματέα του Κινήματος, Μ. Χριστοδουλάκη ο κ.Χρηστίδης έκανε λόγο για μια συμβολική αλλά και πολύ ουσιαστική κίνηση ενώ όσον αφορά την πορεία του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι αυτή θα είναι αυτόνομη.
«Εμείς καταθέτουμε ένα πλήρες πρόγραμμα, με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, με μεγάλες αλλαγές γιατί καταλαβαίνουμε ότι οι ανισότητες μεγαλώνουν με αυτή την κυβέρνηση και κανείς άλλος δεν προτείνει κάτι» είπε ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος σχετικά με την πρόταση της κας.Γεννηματά για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, υποστήριξε ότι «το βασικό είναι να δούμε αν έχει έρθει η ώρα να κάνουμε μεγάλες αλλαγές, αν έχει έρθει η ώρα να αποσυνδέσουμε πιθανές εκλογές το 2020 από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αν έχει έρθει η ώρα να αποσυνδέσουμε τη βουλευτική ασυλία από τις εξωκοινοβουλευτικές δραστηριότητες των βουλευτών».
«Και φυσικά να δούμε τι θα κάνουμε και με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών έτσι ώστε να δούμε μια νέα μέρα, η οποία θα δημιουργήσει και μια νέα σχέση ανάμεσα στην πολιτική και τους πολίτες» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης