Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: Να απαντήσουμε στις προκλήσεις της Τουρκίας με πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια

Ξυδάκης: Να απαντήσουμε στις προκλήσεις της Τουρκίας με πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια
Θα μπορούσε να γίνει σοβαρός και ουσιαστικός διάλογος με το Κίνημα Αλλαγής είπε ο κ.Ξυδάκης
Την θέση ότι η Ελλάδα θα πρέπει να απαντήσει στις προκλήσεις της Τουρκίας αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες στα Βαλκάνια διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης.
«Πρέπει να απαντήσουμε στην τουρκική προκλητικότητα παίζοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στα Βαλκάνια και με νέες συμμαχίες» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Ξυδάκης, αναφέροντας ότι «πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι γιατί όταν κάποιος λέει πολλά δεν τον παίρνουν στα σοβαρά».
Πάντως ο κ.Ξυδάκης ανέφερε ότι «έχουν γίνει και φάλτσα με κάποιες δηλώσεις».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πολιτικής συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής και συνάντησης του Αλ. Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά, ο κ.Ξυδάκης είπε ότι δεν θεωρεί είδηση μια τυχόν συνάντηση τους, υπογραμμίζοντας πως ο πρωθυπουργός πρέπει να συναντάται με τους πολιτικούς αρχηγούς και να ανταλλάσσει απόψεις.
Αναφορικά με μια μελλοντική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, σημείωσε ότι ιστορικά πάντα υπήρχε η δημοκρατική παράταξη με έναν κορμό, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να γίνει σοβαρός και ουσιαστικός διάλογος και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης