Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Σπίρτζη κατά Μητσοτάκη για την ΕΥΑΘ: Δεν ξέρετε ούτε που ανήκει και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα

Αιχμές Σπίρτζη κατά Μητσοτάκη για την ΕΥΑΘ: Δεν ξέρετε ούτε που ανήκει και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα
Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο "ανήκε” στο τότε υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται ότι την εποπτεία έχουν το υπουργείο Οικονομίας 
Αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ για την υπόθεση υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ αφήνει με ανάρτηση του στο tweeter ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζης.
Συγκεκριμένα σχολιάζει ότι «πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο "άριστος” πρόεδρος της ΝΔ. Ούτε πού "ανήκει” η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας». απαντώντας σε προηγούμενο tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα.
«Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο "ανήκε” στο τότε υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται ότι την εποπτεία έχουν το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γι’ αυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ» καταλήγει ο υπουργός.
Είχε προηγηθεί Twitter του Κ. Μητσοτάκη στο οποίο ανέφερε:
"Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες, η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης" .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης