Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Είμαστε στην τελική ευθεία για το Συνέδριο – Ανησυχούμε για την πορεία της χώρας

Χρηστίδης: Είμαστε στην τελική ευθεία για το Συνέδριο – Ανησυχούμε για την πορεία της χώρας
Θέλουμε να σπάσει το απόστημα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε να έχουμε εικόνες που προσβάλλουν την Ελλάδα διεθνώς τόνισε ο κ.Χρηστίδης
Την ανησυχία του για την πορεία της χώρας εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 16 -18 Μαρτίου.
«Είμαστε στην τελική ευθεία για το Συνέδριό μας, δεν ανησυχούμε για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής.
Ανησυχούμε για την πορεία της χώρας και πρέπει όλοι να είμαστε ξάγρυπνοι μπροστά σε κινδύνους που βλέπουμε ότι προκύπτουν από την επιθετικότητα του Erdogan και της Τουρκίας» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Χρηστίδης.
Ερωτηθείς για το εάν υπήρξε δυσαρέσκεια για τη συνάντηση των Τσίπρα – Θεοδωράκη, ο κ.Χρηστίδης υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής «έγινε μια πολύ καθαρή κουβέντα», τονίζοντας ότι «στο Κίνημά μας χωρούν με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το εθνικό όφελος».
«Είναι πρωτοβουλίες σωστές που όμως δεν πρέπει να γίνονται αφορμή για επικοινωνιακά παιχνίδια» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
Αναφερόμενος στα θέματα του ποδοσφαίρου ο κ.Χρηστίδης είπε ότι οι προχθεσινές εικόνες είναι απαράδεκτες.
«Θέλουμε να σπάσει το απόστημα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε να έχουμε εικόνες που προσβάλλουν την Ελλάδα διεθνώς.
Να εφαρμόσουμε το θεσμικό πλαίσιο, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια αρχή και σε αυτό» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης