Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η Ελλάδα διανύει τα τελευταία μέτρα εξόδου από την επιτροπεία

Γεροβασίλη: Η Ελλάδα διανύει τα τελευταία μέτρα εξόδου από την επιτροπεία
Η Ελλάδα προετοιμάζει το δικό της αναπτυξιακό σχέδιο για τη μεταμνημονιακή εποχή, δήλωσε η κ. Γεροβασίλη
Την αισιοδοξία της για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνιο εξέφρασε κατά την ομιλία της στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.
Όπως τόνισε η Ελλάδα διανύει τα τελευταία μέτρα της διαδρομής προς την έξοδο από την επιτροπεία και παράλληλα προετοιμάζει το δικό της αναπτυξιακό σχέδιο για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα με βασικό άξονα την προσήλωση στη μεταρρυθμιστική της προσπάθεια.
Η Δημόσια Διοίκηση δεν μπορεί να απουσιάσει από την προσπάθεια αυτή, συνέχισε, και για τον λόγο αυτό το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης υλοποιεί ήδη ένα τριετές συνεκτικό πλαίσιο, την «Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Ανασυγκρότηση 2017 - 2019».
Αυτό στρέφεται σε δύο κατευθύνσεις, στην ανασυγκρότηση του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης και την υλοποίηση έργων και δράσεων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους.
«Καταβάλλουμε, λοιπόν, κάθε προσπάθεια για ένα Δημόσιο αποτελεσματικό, αξιοκρατικό και σύγχρονο, αντάξιο των προκλήσεων του 21ου αιώνα» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης