Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης: Να παρέμβει ο Τσίπρας για τη βία στην Αθήνα – Το θέμα υπερβαίνει τον Τόσκα

Καμίνης: Να παρέμβει ο Τσίπρας για τη βία στην Αθήνα – Το θέμα υπερβαίνει τον Τόσκα
Δεν μπορεί η πρωτεύουσα να βασιστεί στο κατ’ευφημισμό υπ. Προστασίας του Πολίτη είπε ο κ.Καμίνης
Να παρέμβει προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να μπει ένα τέλος στα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας στην Αθήνα ζήτησε ο δήμαρχος Γ. Καμίνης, ο οποίος τόνισε ότι η πρωτεύουσα δεν μπορεί να βασιστεί στο κατ’ευφημισμό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στον αρμόδιο υπουργό Ν. Τόσκα.
«Έχει αφήσει την κατάσταση να ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Καμίνης αναφερόμενος στον κ.Τόσκα.
«Το θέμα φαίνεται να υπερβαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολτίη και πλέον είναι θέμα πρωθυπουργού» δήλωσε ο κ Καμίνης., ο οποίος εξέφρασε την λύπη του για την κατάσταση που έχει βρεθεί η πόλη εξαιτίας της βίας, της δημόσιας χρήσης ναρκωτικών και της πορνείας. «Όλα αυτά συγκροτούν μια κατάσταση απαράδεκτη που εμποδίζει τις προσπάθειες που κάνει η πρωτεύουσα για να ανακάμψει από την κρίση» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος κατήγγειλε φαινόμενα εσκεμμένης αβουλίας απέναντι στους αντεξουσιαστές ενώ άφησε αιχμές εναντίον του κ.Τσίπρα για την απόφαση του να μην αντικαταστήσει τον κ.Τόσκα με τον χθεσινό ανασχηματισμό.
«Φαίνεται ότι θεωρεί τον κ. Τόσκα πετυχημένο ο πρωθυπουργός» υποστήριξε ο κ.Καμίνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης