Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης για υπόθεση Αντωνοπούλου: Ο Τσίπρας πολιτικός και ηθικός αυτουργός της προκλητικής στάσης των υπουργών του

Χρηστίδης για υπόθεση Αντωνοπούλου: Ο Τσίπρας πολιτικός και ηθικός αυτουργός της προκλητικής στάσης των υπουργών του
Και όλους να τους παραιτήσει, δεν τον ξεπλένει τίποτα υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
Πολιτικό και ηθικό αυτουργό της προκλητικής στάσης των υπουργών του χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης αναφερόμενος στις παραιτήσεις Αντωνοπούλου και Παπαδημητρίου για το επίδομα ενοικίου αλλά και για την «εμπλοκή» τριών ακόμα υπουργών και στελεχών της συμπολίτευσης.
«Ο κύριος Τσίπρας είναι αδιαμφισβήτητα ο πολιτικός και ηθικός αυτουργός της προκλητικής στάσης των Υπουργών του.
Και όλους να τους παραιτήσει τίποτε δεν τον ξεπλένει» ανέφερε ο κ.Χρηστίδης.
Σημειώνεται ότι μετά τις παραιτήσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου και του υπουργού Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου, έγινε γνωστό πως χρήση της διάταξης για την χορήγηση ενοικίου έκαναν και ο Κώστας Φωτάκης, ο Δημήτρης Μάρδας και ο Παναγιώτης Σγουρίδης.
Ο κ. Φωτάκης, ο οποίος είναι αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, φέρεται να έχει λάβει κονδύλι 5.000 ευρώ ως επίδομα ενοικίου, για τον κ. Μάρδα - όπως καταδεικνύουν τα έγγραφα - έχουν δεσμευθεί 3.900 ευρώ για την περίοδο που ήταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ενώ για τον κ. Σγουρίδη (ο οποίος ήταν υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας και στη συνέχεια υφυπουργός Υποδομών) είχαν δεσμευθεί 7.000 ευρώ.
Σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Σγουρίδης είναι και αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Από την πλευρά του, ο κ. Φωτάκης μιλώντας στον Σκάι υποστήριξε ότι αν και ζήτησε τα 5.000 ευρώ, δεν τα εισέπραξε ποτέ ενώ ο κ.Σγουρίδης δήλωσε ότι αν και είχαν δεσμευθεί 7.000 ευρώ τελικά εισέπραξε μόνο 350 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης