Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Άθλια η στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό – Βολεύει τον Μητσοτάκη να κρύβεται

Ραγκούσης: Άθλια η στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό – Βολεύει τον Μητσοτάκη να κρύβεται
Η ηγεσία της ΝΔ κινείται σε βάρος των εθνικών συμφερόντων υποστήριξε ο Γ. Ραγκούσης
Άθλια χαρακτήρισε τη στάση που τηρεί η ΝΔ όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο Γιάννης Ραγκούσης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.
«Η ηγεσία της ΝΔ κρατά άθλια στάση στο Σκοπιανό και κινείται σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.
Μητσοτάκης, Σαμαράς και Γεωργιάδης κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν σύγχυση στον κόσμο, ενώ λένε τη μισή αλήθεια, όπως και οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων.
Η συγκεκριμένη ομάδα γίνεται αδίστακτη όταν πρόκειται για κομματικά οφέλη» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Ραγκούσης, ο οποίος έβαλε κατά του Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας πως είναι ανεύθυνος και παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τα εθνικά συμφέροντα.
«Τον κ. Μητσοτάκη τον βολεύει να κρύβεται.
Εάν γινόταν συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μπορούσε να εκτεθεί λέγοντας ψέματα.
Το 1992 χάθηκαν όλα και στη συνέχεια, με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι, έγιναν προσπάθειες να πάρουμε πίσω κάποια από αυτά που χάσαμε.
Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνει και η σημερινή κυβέρνηση» είπε ο κ.Ραγκούσης, ο οποίος υπογράμμισε πως ήταν λάθος του Τσίπρα που δεν συγκάλεσε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Αναφερόμενος στο σκάνδαλο NOVARTIS, ο κ.Ραγκούσης ζήτησε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, τονίζοντας ότι χρειάζεται προσοχή, ώστε να μηνυπάρξει πολιτική συγκάλυψη, αλλά ούτε και πολιτική δολοφονία κάποιου αθώου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης