Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Καθαρή η θέση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό – Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την θητεία της το 2019

tags :
Ρήγας: Καθαρή η θέση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό – Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την θητεία της το 2019
Δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα να υπάρχει μια διαφωνία σε ένα θέμα υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση πως η θέση του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είναι καθαρή διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της το 2019.
«Έχουμε διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα να υπάρχει μία διαφωνία σε ένα θέμα.
Yπάρχει ο βασικός στόχος και η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της το 2019» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ρήγας, ο οποίος έβαλε κατά της ΝΔ και του προέδρου της Κ. Μητσοτάκη ότι «ξυπνά και κοιμάται ψάχνοντας πώς θα κάνει εκλογές, ψάχνοντας να βρει τρόπους πώς θα πέσει η κυβέρνηση».
«Αυτό δεν συνάδει με σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα ήθελε και να κυβερνήσει.
Παίζει με τη φωτιά και κυρίως παίζει με τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος ερωτηθείς για την επίθεση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένου κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, υποστήριξε ότι «οι ΑΝΕΛ έχουν κάνει μια δήλωση πολύ συγκεκριμένη και δια του προέδρου της».
«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ενημέρωσε και σωστά ενημέρωσε τους ευρωβουλευτές για το πώς και τι ρόλο παίζουν τα συλλαλητήρια, αυτό έκανε και νομίζω σωστά το έκανε» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ, τόνισε ότι «ο κ. Κοτζιάς έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις πώς πάει η διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ».
Σχετικά με το συλλαλητήριο της Κυριακής, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «τα συλλαλητήρια δεν διευκόλυναν και δεν διευκολύνουν ποτέ την εθνική στρατηγική της χώρας».
«Όποιοι τα υποδαυλίζουν και νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους λύνονται τα εθνικά ζητήματα, κάνουν λάθος.
Ιστορικά είχαμε μεγάλες αποτυχίες -μεταξύ αυτών και το θέμα του Κυπριακού- και φτάνουμε στο να έχουμε ήττες σε εθνικά ζητήματα.
Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε από κανέναν και για τίποτα.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά είναι αυτή που προστάτευσε και θα προστατεύσει και πάντοτε θα προστατεύει με μία εθνική πατριωτική στάση τα εθνικά συμφέροντα.
Η φιλία και η ειρηνική συνύπαρξη των λαών είναι απάντηση σε όλες τις ακραίες αντιλήψεις ή και τα συμφέροντα -οικονομικά ή άλλων χωρών- που μπορεί να υποδαυλίζουν αυτήν την κατάσταση» υποστήριξε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης