Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σαν να έφαγε λωτό για το Σκοπιανό – Ξέχασε τι έλεγε η ΝΔ

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σαν να έφαγε λωτό για το Σκοπιανό – Ξέχασε τι έλεγε η ΝΔ
Ο Τσίπρας έπρεπε να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς για να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο εθνικής στρατηγικής είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Την θέση πως ο Κ. Μητσοτάκης συμπεριφέρεται τις τελευταίες ημέρες σαν να έφαγε λωτό και να ξέχασε όλα αυτά που έλεγε τα προηγούμενα χρόνια η ΝΔ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ν. Ανδρουλάκης.
«Ο κ.Μητσοτάκης κάνει τα στραβά μάτια για το ήθος του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος κατηγόρησε και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τους έως σήμερα χειρισμούς του, επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να είχε καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς για να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο εθνικής στρατηγικής.
«Ο πρωθυπουργός αλλάζει τη θέση της χώρας που αναφέρεται σε γεωγραφικό προσδιορισμό και πρόσθεσε τον χρονικό» υπογράμμισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της λύσης με σύνθετη ονομασία υπό τον όρο να αφήσει τους αλυτρωτισμούς η γειτονική χώρα.
«Πρέπει να ενταχθούν στην ΕΕ οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για ανάπτυξη και σταθερότητα» τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΔΗΣΥ, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή της Εύας Καϊλή και άλλων πολιτικών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
«Όλοι οι πολιτικοί πρέπει να λειτουργούν με βάση την εθνική στρατηγική και να μην κάνουν μικροκομματικά και προσωπικά παιχνίδια» είπε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης