Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει όσο κανείς άλλος τα εθνικά συμφέροντα της χώρας

tags :
Ρήγας για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει όσο κανείς άλλος τα εθνικά συμφέροντα της χώρας
Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι επενδύουν σε μικροκομματικές σκοπιμότητες είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει όσο κανείς άλλος τα εθνικά συμφέροντα της χώρας διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, ο οποίος κάλεσε όσες πολιτικές δυνάμεις επενδύουν σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές στρατηγικές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν γίνεται διαπραγμάτευση για σοβαρά εθνικά θέματα.
«Έχουμε μια βαριά ιστορία εθνικών ηττών» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Ρήγας, ο οποίος υπενθύμισε, αναφερόμενος στην εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ως αποτέλεσμα του εθνικισμού των συνταγματαρχών.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά υποστηρίζει την εθνική θέση που διαμορφώθηκε στο Βουκουρέστι από τον Κ. Καραμανλή.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει όσο κανείς άλλος τα εθνικά συμφέροντα της χώρας» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως ο αλυτρωτισμός θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.
Ο κ.Ρήγας επέκρινε τη ΝΔ που δεν έχει εκφράσει ξεκάθαρη θέση για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα και αντίθετα το χρησιμοποιεί στα πλαίσια μιας ακόμα απέλπιδος προσπάθειας να ρίξει την κυβέρνηση ενώ κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ που δεν τόλμησε να ανοίξει ποτέ το θέμα και αφέθηκε να συμπαρασυρθεί από τις ακραίες θέσεις της συγκυβέρνησης στην οποία συμμετείχε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης