Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος: Προβοκατόρικη η τακτική του Μαξίμου για το Σκοπιανό – Ποντάρει σε δεξιόστροφη δυσαρέσκεια

Κύρτσος: Προβοκατόρικη η τακτική του Μαξίμου για το Σκοπιανό – Ποντάρει σε δεξιόστροφη δυσαρέσκεια
Ο πρώτος που θα πληρώσει το λογαριασμό και θα εξαφανιστεί, εάν κάνει κόμμα ο Φράγκος είναι ο Καμμένος είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Προβοκατόρικη χαρακτήρισε την τακτική που ακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος.
«Το Μαξίμου ακολουθεί μια προβοκατόρικη τακτική θεωρώντας ότι αν το Σκοπιανό δεν πάρει την επιθυμητή τροπή, θα δημιουργηθεί μια δεξιόστροφη δυσαρέσκεια και το βάρος θα το επωμιστεί η Νέα Δημοκρατία.
Υπάρχει μια τάση από το Μαξίμου και φιλοκυβερνητικά μέσα καλλιεργούν το κλίμα ότι θέλει η Βόρεια Ελλάδα το κόμμα της, ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει η ΝΔ αυτούς που έχουν πατριωτικές ευαισθησίες, ότι ο Μητσοτάκης επειδή δεν αποκήρυξε τα συλλαλητήρια άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία ακροδεξιού κόμματος, ότι θα αρπαχτεί ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή και τον Σαμαρά.
Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν φτάσει σε επίπεδο απελπισίας λόγω της ψαλίδας και νομίζουν ότι αν πουν πράγματα που θεωρητικά μπορεί να ανεβάσουν τη Χρυσή Αυγή, ή να εμφανιστεί ο Φράγκος με ένα κόμμα του 2-2,5% και το τραβήξει από τη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να κλείσει η ψαλίδα και να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο πρώτος που θα πληρώσει το λογαριασμό και θα εξαφανιστεί αν βγει ο Φράγκος με κόμμα, που αμφιβάλλω ότι θα υπάρξει τέτοια εξέλιξη, είναι ο Πάνος Καμμένος» είπε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Κύρτσος, τονίζοντας ότι «αν δείξουν ότι θέλουν να αλλάξουν οι Σκοπιανοί, τότε κι εμείς θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας».
«Ο Μητσοτάκης ήταν ευέλικτος πριν το συλλαλητήριο, πολύ πιο ευέλικτος από τον πατέρα του, επομένως το πρώτο πράγμα που θέλουμε να αποφύγουμε στη Νέα Δημοκρατία είναι ένα remake του 1992-1993.
Σε αυτό ελπίζει το Μαξίμου και δεν πρόκειται να το έχει.
Ο Μητσοτάκης, λοιπόν, είναι ευέλικτος, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις, ο Σαμαράς είναι πολύ υπεύθυνος και παραταξιακός, ο Καραμανλής είναι σταθερός.
Επομένως όλα καλά σε επίπεδο ηγεσίας, δεν νομίζω ότι άλλαξε στάση, το χειρίστηκε άψογα κατά την άποψή μου» τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης