Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Αρραγής η κυβερνητική πλειοψηφία – Κανένα θέμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για Ζουράρι

tags :
Ρήγας: Αρραγής η κυβερνητική πλειοψηφία – Κανένα θέμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για Ζουράρι
Πρώτη φορά νομοσχέδιο περιέχει τόσο πολλά θετικά στοιχεία υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Η κυβερνητική πλειοψηφία παραμένει αρραγής, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στον απόηχο του θέματος Ζουράρι υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
«Με τις ιδιαίτερες – προφανώς - και διαφορετικές απόψεις και καταβολές που υπάρχουν, υπάρχει ένας κοινός στόχος σε ό,τι αφορά την έξοδο από το μνημόνιο και την επιτροπεία.
Είναι γνωστός ο τρόπος με τον οποίο διαχρονικά ο κ. Ζουράρις μιλάει, εκφράζεται και αποτυπώνει τη σκέψη του.
Δεν θα επέλεγα ποτέ τέτοιους τρόπους να μιλήσω και αυτό δεν αφορά μόνο τον κ. Ζουράρι, αλλά αφορά και όλους όσοι επιλέγουν άλλους τρόπους να εκφραστούν, να μιλήσουν με τέτοιο τρόπο» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ρήγας, ο οποίος επεσήμανε πως «υπάρχει ο κοινός στόχος που ακολουθείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν είναι οι διαφορές αυτές, οι οποίες θα επηρεάσουν τον βασικό στόχο, τη μεγάλη εικόνα».
«Η αντιπολίτευση επιχειρεί να διαμορφώσει κλίμα ρήξης αλλά δεν θα γίνει αυτό» τόνισε ο κ.Ρήγας, ο οποίος σχετικά με το πολυνομοσχέδιο υπογράμμισε πως «πρώτη φορά νομοσχέδιο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο περιέχει τόσο πολλά θετικά, όσον αφορά την προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση και την επιτροπεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης