Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος: Ας αφήσει η Μπακογιάννη να χειριστούν το Σκοπιανό οι πολιτικοί της προϊστάμενοι Σαμαράς, Γεωργιάδης

Π. Καμμένος: Ας αφήσει η Μπακογιάννη να χειριστούν το Σκοπιανό οι πολιτικοί της προϊστάμενοι Σαμαράς, Γεωργιάδης
Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κας.Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens υποστήριξε ο κ.Καμμένος
Δριμεία επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος αναφορικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κας. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα.
Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της.
Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης» επισημαίνει ο κ.Καμμένος.
Σημειώνεται πως σε σημερινές της δηλώσεις η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να προσέρχεται σε μια εθνική διαπραγμάτευση και να έχει δύο διαφορετικές θέσεις, τονίζοντας ότι μόνο με ενιαία εθνική θέση μπορούμε να διαπραγματευτούμε με επιτυχία.
«Πατριωτισμός σημαίνει ανάληψη ευθύνης.
Να πεις στον ελληνικό λαό τι θέλεις να πετύχεις, να πεις την αλήθεια και να παλέψεις για τις θέσεις σου και όχι να κρυφτείς πίσω από μικροκομματικά παιχνίδια και μικροπολιτικές σκοπιμότητες» επεσήμανε ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης