Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρέππας (ΚΙΔΗΣΟ): Η Ελλάδα της κρίσης δεν μπορεί να αναμένει λύσεις από της ΝΔ

tags :
Ρέππας (ΚΙΔΗΣΟ): Η Ελλάδα της κρίσης δεν μπορεί να αναμένει λύσεις από της ΝΔ
Οδεύουμε προς μια 5κομματική Βουλή, κανείς δεν ξέρει τι θα έχει μεσολαβήσει έως την ώρα των εκλογών είπε ο κ.Ρέππας
Την θέση ότι η Ελλάδα της κρίσης δεν μπορεί να αναμένει λύσεις από τη ΝΔ διατύπωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του ΚΙΔΗΣΟ, Δ. Ρέππας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 και αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της Κάπα Research ο κ.Ρέππας υποστήριξε ότι «έως την ώρα που θα γίνουν οι εκλογές κανείς δεν ξέρει τι θα έχει μεσολαβήσει».
«Φαίνεται ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή οδεύουμε προς μια πενταμελή Βουλή και πως κυριαρχεί ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών, κοντά στο 25%, που δεν εκδηλώνουν την προτίμησή τους» είπε ο κ.Ρέππας.
Ερωτηθείς για το εάν το Κίνημα Αλλαγής (μέλος του οποίου είναι και το ΚΙΔΗΣΟ) θα συνεργαζόταν με τη ΝΔ, ο κ.Ρέππας είπε ότι «το ΚΙΔΗΣΟ και ο κ. Παπανδρέου έχει κάνει δημοσίως γνωστές τις θέσεις τους και είναι στρατηγική επιλογή του συγκεκριμένου χώρου να είναι μια δύναμη στον προοδευτικό πολιτικό πόλο της χώρας, απέναντι στο συντηρητικό πόλο που ανήκει η Νέα Δημοκρατία».
«Υπάρχουν θέματα, στα οποία μπορούν να συγκλίνουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία, όσο και το Κίνημα Αλλαγής, στα οποία θα έπρεπε να βρουν ένα κοινό τόπο» τόνισε ο κ.Ρέππας, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο σύμπραξης με δυνάμεις που ανήκουν ιδεολογικά στον ευρύτερο συντηρητικό χώρο, «στο οποίο εμείς είμαστε απέναντι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης