Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναγνωστοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Αυταρχικός και απρόβλεπτος ο Erdogan – Πρέπει όμως να είμαστε σε επαφή

Αναγνωστοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Αυταρχικός και απρόβλεπτος ο Erdogan – Πρέπει όμως να είμαστε σε επαφή
Αδύναμες οι θέσεις της Τουρκίας για τη Συνθήκη της Λωζάνης υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Erdogan είναι ένας αυταρχικός και απρόβλεπτος ηγέτης υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, τονίζοντας την αναγκαιότητα της επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.
«Πρέπει να βρισκόμαστε σε επαφή γιατί η γεωγραφία αποφάσισε ότι είμαστε γείτονες» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφερόμενη στα όσα εκτυλίχθηκαν και ειπώθηκαν στις συναντήσεις του Τούρκου Προέδρου με τον ΠτΔ, Πρ. Παυλόπουλο και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι «το γεγονός ότι ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και υπήρξε αντίδραση από την Αμερική και την Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικό, όπως επίσης και τ' ότι ακούστηκαν οι θέσεις της Ελλάδας».
«Οι θέσεις της Τουρκίας είναι αδύναμες» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στα περί επικαιροποίησης της Συνθήκης της Λωζάνης, υπογραμμίζοντας πως η Τουρκία «είναι εκείνη είναι που φοβάται μια ενδεχόμενη αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης καθώς απειλείται το νοτιοανατολικό της τμήμα, από τους Κούρδους».
Ερωτηθείσα για την κριτική και τις αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για την επίσκεψη Erdogan, η κα.Αναγνωστοπούλου είπε πως περίμενε ότι «θα έβγαζε αυτήν την αρνητική πραγματικά, στάση, απέναντι σε ένα θέμα που στο κάτω κάτω της γραφής, αφορά όλη τη χώρα και θα έπρεπε να γίνει μια ψύχραιμη αποτίμηση του τι έγινε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης