Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Το μοναδικό σχέδιο που έχει η ΝΔ είναι το σαμποτάζ της χώρας – Τέτοια είναι η απελπισία της

Σβίγκου: Το μοναδικό σχέδιο που έχει η ΝΔ είναι το σαμποτάζ της χώρας – Τέτοια είναι η απελπισία της
Εξαιρετικά σοβαρά τα όσα λέει το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τη Μιράντα Ξαφά είπε η εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι το μόνο σχέδιο που έχει η ΝΔ είναι το σαμποτάζ της χώρας διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία υπογράμμισε πως είναι εξαιρετικά σοβαρά αυτά που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με το ρόλο της Μιράντας Ξαφά και τα όσα υποστήριξε σε επενδυτές στο Λονδίνο.
«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι το μοναδικό σχέδιο που έχει η ΝΔ είναι το σαμποτάζ και είναι τέτοια η απελπισία τους και η κοινωνική απομόνωση που καταφεύγουν σε ακραίες δολιότητες, αδιαφορώντας για την ίδια τη χώρα.
Περιμέναμε από το πρωί απαντήσεις σχετικά με αυτές τις περίεργες δραστηριότητες της συμβούλου του κ. Μητσοτάκη.
Τελικά είδαμε μια απάντηση της ΝΔ , που «αποκηρύσσει» την κα Ξαφά λέγοντας ότι ποτέ δεν ήταν σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, παρόλο που υπάρχουν δεκάδες και παραπάνω δημοσιεύματα όλο το προηγούμενο διάστημα που την παρουσίαζαν επίσημα ως σύμβουλο του, ενώ εδώ και πολύ καιρό έχει ανακοινωθεί και η επίσημη συνεργασία του κόμματος της ΔΡΑΣΗΣ, από το οποίο προέρχεται η κ.Ξαφά, με τη ΝΔ» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ η κα.Σβίγκου.
«Τώρα που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τις ευθύνες τους και να μην απαντήσουν ξεκάθαρα στο τι έχει συμβεί.
Πρόκειται για μια ευθεία υπονόμευση της χώρας που κινείται πέραν των ορίων της νομιμότητας, αφού συνιστά διασπορά ψευδών ειδήσεων» τόνισε η κα.Σβίγκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης