Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τον Π. Καμμένο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Θεοδωράκης: Κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τον Π. Καμμένο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Το ζήτημα με τον Καμμένο αφορά στον Τσίπρα και το τι θα κάνει με αυτόν είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι δεν υπάρχει κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ που να θέλει τον Π. Καμμένο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Το ζήτημα με τον κ. Καμμένο αφορά στον Τσίπρα και το τι θα κάνει με αυτόν καθώς υπάρχει μεν πρόβλημα στη χώρα αλλά το πρόβλημα που προκαλεί ο Καμμένος είναι μεγαλύτερο.
Δεν θα βρεις ούτε καν ΣΥΡΙΖΑΙΟ στη Βουλή ο οποίος να τον  θέλει στο υπουργείο Άμυνας» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Θεοδωράκης.
Αναφερόμενος στο θέμα με την χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι η κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας δεν είναι κάτι τυχαίο καθώς το είχαν υποσχεθεί οι κυβερνώντες σε κάποιους.
«Αν λειτουργούσαν στην χώρα μας τότε ο εκτελεστής της 17 Ν δεν θα είχε εξασφαλίσει την 48ωρη έξοδο του.
Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει φυλακή υψίστης ασφαλείας και αυτό σημαίνει ότι δολοφόνοι 12 ανθρώπων 10 βιασμών να διαμένουν στην ίδια πτέρυγα με τους φτωχοδιάβολoυς που είναι στην φυλακή για μικρά οικονομικά εγκλήματα» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης.
Όσον αφορά τις επικείμενες εκλογές στην Κεντροαριστερά ο κ.Θεοδωράκης είπε ότι κανείς δεν θα αμφισβητήσει τον αρχηγό στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς ο οποίος θα έχει εκλεγεί με 200 χιλιάδες ψήφους
«Είναι ευκαιρία για τον κόσμο να καθορίσει τον αρχηγό αλλά και την επόμενη κυβέρνηση που θα πρέπει να προκύψει στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές.
Μετά τις εκλογές οι υποψήφιοι αρχηγοί θα συνεχίσουν όλοι μαζί» είπε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι αυτό έχει να κάνει με την δυναμική του εγχειρήματος και με τον αριθμό αυτών που θα ψηφίσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης