Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Καταδικαστέο το τρομοκρατικό χτύπημα στην Χ. Τρικούπη – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να σοβαρευτούν

tags :
Ρήγας: Καταδικαστέο το τρομοκρατικό χτύπημα στην Χ. Τρικούπη – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να σοβαρευτούν
Προβοκατόρικη η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ λίγο μετά τις αποκαλύψεις των Paradise Papers είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Στην καταδίκη του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Χαριλάου Τρικούπη προχώρησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για όσους επιλέγουν να πλήξουν τη Δημοκρατία και κάλεσε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να επιδείξουν σοβαρότητα.
«Να μην προσπαθούν να το αξιοποιήσουν για μικροκομματικά οφέλη, δίνοντας άλλοθι σε εκείνους που επιλέγουν να πλήξουν τη δημοκρατία» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Ρήγας, ο οποίος χαρακτήρισε προβοκατόρικη την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις των Paradise Papers.
«Πολιτικό σύστημα, διαπλοκή και οικονομικοί παράγοντες είχαν στήσει αυτό το μηχανισμό και φόρτωναν τα βάρη στους αδύναμους.
Αποτελεί σταθερή αντίληψη του καπιταλισμού να κρύβονται και να φοροδιαφεύγουν οι οικονομικές ελίτ, ώστε να αναπαράγονται και να διευρύνονται οι ανισότητες» τόνισε ο κ.Ρήγας, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι μηχανισμοί ώστε να προφυλαχθούν οι πολίτες και να διαμορφωθεί ένα διαφορετικό τοπίο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης