Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης για Κεντροαριστερά: Όποιος και να εκλεγεί επικεφαλής θα στηριχθεί απ' όλους τους άλλους

Καμίνης για Κεντροαριστερά: Όποιος και να εκλεγεί επικεφαλής θα στηριχθεί απ' όλους τους άλλους
«Την επόμενη μέρα θα πρέπει πάλι να είμαστε όλοι εδώ», τόνισε ο  υποψήφιος για την προεδρία  του νέου φορέα της κεντροαριστεράς,  Γ. Καμίνης
Αν ο νέος φορέας της κεντροαριστεράς «μεγαλώσει και πάει εκεί που πρέπει να πάει το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα υπάρχει κυβερνητική αυτοδυναμία κανενός», ανέφερε από την Αλεξανδρούπολη ο υποψήφιος για την ηγεσία του, Γιώργος Καμίνης.
Ο κ. Καμίνης μιλώντας στο Επιμελητήριο Έβρου συμπλήρωσε πως εάν αυτό συμβεί «θα είναι η ιστορική στιγμή που θα έρθει σ' εμάς η διερευνητική εντολή και θα
' χουμε εμείς την πρωτοβουλία.
Εμείς θα πούμε ότι υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα πάμε.
Θα πρέπει να είναι ένα ώριμο πρόγραμμα και με ώριμες προτάσεις, δουλεμένο που μπορεί να συγκεντρώσει τη συναίνεση του λαού και μπορεί να υποχρεώσει τις άλλες πολιτικές δυνάμεις πια να συζητήσουν σοβαρά αυτό που πάμε να εφαρμόσουμε».
Μιλώντας για τη δημιουργία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, ο κ. Καμίνης υπογράμμισε πως θεωρεί «αυτό που πάμε να κάνουμε το σημαντικότερο πολιτικό εγχείρημα της τελευταίας δεκαετίας στη χώρα», προσθέτοντας «πάμε να ενώσουμε την παράταξη, ουσιαστικά για να ενώσουμε τη χώρα».
Ακόμη, σημείωσε ότι «την επόμενη μέρα θα πρέπει πάλι να είμαστε όλοι εδώ.
Όποιος και να εκλεγεί επικεφαλής θα στηριχθεί απ' όλους τους άλλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης