Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το σχέδιο του για το νέο πολιτικό φορέα παρουσιάζει στις 31/10 ο Θεοδωράκης – Το Κέντρο της Αλλαγής

Το σχέδιο του για το νέο πολιτικό φορέα παρουσιάζει στις 31/10 ο Θεοδωράκης – Το Κέντρο της Αλλαγής
Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να συγκροτήσουμε ένα κόμμα χρήσιμο στην πατρίδα και στην κοινωνία αναφέρει ο κ.Θεοδωράκης
Το σχέδιο και την πρόταση του για το νέο πολιτικό φορέα στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς αναμένεται να παρουσιάσει αύριο 31 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 12:00 αύριο το μεσημέρι στον πολυχώρο «Έβδομος» στη Καραγιώργη Σερβίας 4, Σύνταγμα, υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση του ότι «μετά την εκλογή αρχηγού στις 12 και 19 Νοεμβρίου έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να συγκροτήσουμε ένα κόμμα – κίνημα χρήσιμο στην πατρίδα και την κοινωνία».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις του για το κόμμα, το οποίο όπως λέει, θέλει να γίνει το επιχειρησιακό «Κέντρο της Αλλαγής».
«Με μια αρχή: Οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στο κράτος, στην κοινωνία, στην πολιτική, θα πρέπει πρώτα από όλα να γίνονται πράξη με τη δική μας δράση στους δικούς μας χώρους» ανέφερε ο κ.Θεοδωράκης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης