Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Η κυβέρνηση είναι ενωμένη – Γνωστές οι διαφορές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Σβίγκου: Η κυβέρνηση είναι ενωμένη – Γνωστές οι διαφορές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Ο Μητσοτάκης έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ είπε η κα. Σβίγκου
Την θέση ότι η κυβέρνηση παραμένει ενωμένη και ότι είναι γνωστές οι διαφορές μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ διατύπωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου αναφερόμενη στη στάση των ΑΝΕΛ κατά την χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
«Η κυβέρνηση είναι ενωμένη.
Κατεγράφη μια διαφωνία, η ίδια η βουλευτής (Γεωργία Γεννιά) πρέπει να εξηγήσει γιατί το έκανε, αλλά το θέμα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ», τόνισε μιλώντας στο 24/7 η κα.Σβίγκου, η οποία υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε προσβλητικό λόγο στην τοποθέτηση του στη Βουλή.
Αναφερόμενη στη στάση που τήρησαν τα υπόλοιπα κόμματα, η κα.Σβίγκου είπε ότι το Ποτάμι κράτησε μια σταθερή άποψη ενώ η ΔΗΣΥ υπέκυψε σε πιέσεις ενώ για τη στάση της Εκκλησίας είπε ότι είναι γνωστές οι απόψεις της, αλλά το νομοθετικό έργο είναι θέμα της κυβέρνησης.
Η κα. Σβίγκου είπε ότι η κυβέρνηση αρχίζει να υλοποιεί μια προοδευτική ατζέντα ενώ το επόμενο βήμα είναι η συνταγματική αναθεώρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης