Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Μεγάλο βήμα η απόφαση του ΚΑΣ για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό

tags :
Ρήγας: Μεγάλο βήμα η απόφαση του ΚΑΣ για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό
Ειλημμένη απόφαση εδώ και καιρό η ανεξαρτητοποίηση του Κ. Χρυσόγονου είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση πως με την χθεσινή απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου γίνεται ένα μεγάλο βήμα για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Ρήγας υπογράμμισε πως «και από την απόφαση που είχαμε πάρει ως πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ και από χθες με την απόφαση του ΚΑΣ, γίνεται ένα μεγάλο βήμα για να υλοποιηθεί η επένδυση και με την τήρηση του νόμου και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς».
«Ήταν από όλους δεδομένη και σαφής η λογική ότι η επένδυση πρέπει να γίνει» υπογράμμισε ο κ.Ρήγας, ο οποίος κλήθηκε να τοποθετηθεί και για την απόφαση του κ.Χρυσόγονου να θέσει σε ψηφοφορία την αποχώρηση της Σοσιαλιστικής Τάσης από το ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτητοποίηση του ως ευρωβουλευτή.
«Ήταν μια ειλημμένη απόφαση εδώ και καιρό.
Κάνει την επιλογή του, ας την κάνει, δεν υπάρχει καμία στήριξη μελών του κόμματος» τόνισε ο κ.Ρήγας, αναφέροντας πως μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ούτως ή άλλως σοσιαλιστική τάση, καθώς όπως, είπε, υπάρχει ένα ενιαίο κόμμα με ρεύματα ιδεών.
«Θεωρώ ότι ήταν μια ειλημμένη απόφαση.
Από εκεί και πέρα ο κ.Χρυσόγονος να είναι προσεχτικός γιατί ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος σχετικά με την έδρα και αν πρέπει ο κ.Χρυσόγονος να την παραδώσει, τόνισε ότι «όταν κάποιος είναι υποψήφιος είναι υποψήφιος ενός κόμματος, δεν θα ήταν ευρωβουλευτής, αν το κόμμα δεν τον επέλεγε» είπε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης