Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Δυνατή η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού – Θα επιμείνουμε

Θεοδωράκης: Δυνατή η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού – Θα επιμείνουμε
Να συμμετάσχουν οι πολίτες, τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός νέου κινήματος από το μηδέν είπε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι θα επιμείνει στη διεξαγωγή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς διότι μπορεί να γίνει διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Start Tv ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «θεωρούμε και επιμένουμε ότι στην εποχή μας πρέπει να υπάρχουν, παράλληλα με τις παραδοσιακές κάλπες, και οι ηλεκτρονικές».
«Οι νέοι χρησιμοποιούν την τεχνολογία και το ίντερνετ συνεχώς είτε για οικονομικές συναλλαγές, είτε για πληροφορίες.
Δεν νιώθουν την ανάγκη να πηγαίνουν ούτε στην κάλπη, ούτε στο γκισέ της τράπεζας.
Όλοι έχουν εξασφαλίσει το απόρρητο και το αδιάβλητο μέσα από τον υπολογιστή, αλίμονο αν δεν μπορούμε να το κάνουμε και εμείς για μια ψηφοφορία.
Μπορούμε να το κάνουμε και θα επιμείνουμε» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο νέο κόμμα.
Όπως είπε, η συμφωνία με τη Φώφη Γεννηματά αφορά ένα εντελώς νέο Κίνημα και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται ο Νίκος Αλιβιζάτος με την Επιτροπή.
«Η ψήφος των πολιτών για την ανάδειξη του ηγέτη της νέας παράταξης είναι πολύ σημαντική.
Πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό, στα νέα παιδιά, στους επιστήμονες που φύγανε τα τελευταία χρόνια, στους εργάτες που έγιναν νέο-μετανάστες, σε όλους.
Το ζητάμε για τις βουλευτικές εκλογές, το ζητάμε φυσικά και για τη δική μας διαδικασία» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν τέταρτο στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού, υποστήριξε ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν τέταρτος σε εκείνες που αφορούσαν την εκλογή αρχηγού του κόμματός του.
«Ακόμα δεν έχουν δημιουργηθεί πεδία εποικοδομητικών συγκρούσεων, γι αυτό πιστεύω ότι οι δημοσκοπήσεις είναι μόνο ενδεικτικές.
Μέχρι τις εκλογές υπάρχει χρόνος και ο καθένας θα παλέψει για την ανατροπή των δημοσκοπήσεων.
Το σημαντικό είναι να πείσουμε όλοι μαζί, υποψήφιοι και άνθρωποι με δημόσιο λόγο, τους πολίτες να συμμετέχουν στη διαδικασία, καθώς για πρώτη φορά τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στη δημιουργία ενός νέου κινήματος από το μηδέν» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης