Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης (ΝΔ): Σημαντική η επίσκεψη Macron – Περιμένω τα αποτελέσματα από τις επαφές με τους επιχειρηματίες

Καλαφάτης (ΝΔ): Σημαντική η επίσκεψη Macron – Περιμένω τα αποτελέσματα από τις επαφές με τους επιχειρηματίες
Η κυβέρνηση δεν θέλει τις επενδύσεις, το παράδειγμα του Ελληνικού είναι χαρακτηριστικό είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλίας, Emmanuel Macron στην Ελλάδα ήταν σημαντική διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Στ. Καλαφάτης, ο οποίος όμως υποστήριξε ότι περιμένει να δει τι έβγαλαν όλες αυτές οι συναντήσεις και οι επαφές.
«Η επίσκεψη Macron είναι σημαντική όπως και κάθε επίσκεψη Ευρωπαίου ηγέτη.
Θα περιμένω όμως να δω τι θα βγει επί της ουσίας μετά και από τη συνάντηση Τσίπρα-Macron με Γάλλους και Έλληνες επιχειρηματίες» υπογράμμισε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Καλαφάτης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν θέλει τις επενδύσεις, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Ελληνικού.
Ωστόσο, ο κ.Καλαφάτης απέφυγε να απαντήσει εάν το έργο καθυστερεί λόγω των ενστάσεων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου ή λόγω κυβερνητικής απόφασης, τονίζοντας ότι και η ΝΔ να ήταν στην κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.
Ο κ. Καλαφάτης δεν έδωσε απάντηση και στην ερώτηση σε ποιους επιχειρηματίες αναφερόταν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν είπε ότι δεν θα δείξει ανοχή στους μετόχους με χρεοκοπημένες επιχειρήσεις και λεφτά στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης