Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Θέλω την εντολή για να κερδίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και τη ΝΔ του Μητσοτάκη

Ραγκούσης: Θέλω την εντολή για να κερδίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και τη ΝΔ του Μητσοτάκη
Και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ο Γιάννης Ραγκούσης
Την υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα που πρόκειται να δημιουργηθεί στον χώρο της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε και επίσημα ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος υποστήριξε πως θέλει την εντολή για να «κερδίσουμε τη ΝΔ του Μητσοτάκη και το ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα» ενώ εκτίμησε ότι ο νέος πολιτικός φορέας της Κεντροαριστεράς θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή.
«Η ανάγκη να περάσουμε στην επόμενη Ελλάδα με οδηγεί στην απόφαση να διεκδικήσω την ηγεσία της νέας παράταξης.
Σκοπός μου δεν είναι να νικήσω τη Φώφη Γεννηματά ή τον Γιώργο Καμίνη.
Θέλω την εντολή για να κερδίσουμε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα» είπε ο κ.Ραγκούσης κατά τη συνέντευξη τύπου όπου και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.
Ο κ.Ραγκούσης υποστήριξε ότι η συμμετοχή δεσμεύει όσους εκτεθούν στην ψηφοφορία να παραμείνουν στο νέο κόμμα ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως δεν βάζει ως προϋπόθεση τη διάλυση των κομμάτων που μετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
«Η απόφαση του καθενός θα πρέπει να είναι οριστική.
Να μην είναι θέση προς διαπραγμάτευση.
Όσοι συμμετέχουν το κάνουν άνευ όρων και θα παραμείνουν μέχρι τέλους» είπε ο κ.Ραγκούσης, ο οποίος δήλωσε ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να υπάρξει ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή του νέου αρχηγού, με βάση τις απαραίτητες εγγυήσεις διαφάνειας.
Ερωτηθείς για τις μελλοντικές συνεργασίες, ο κ.Ραγκούσης είπε ότι τα προβλήματα απαιτούν τη συνεργασία όλων, αναφέροντας πάντως πως δεν είναι θετικός στη λογική της συγκυβέρνησης για να μοιραστούν αξιώματα και υπουργεία.
«Όποιος ψηφίζει Γιάννη Ραγκούση, ψηφίζει αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον αρχηγό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ή τον Αλέξη Τσίπρα» τόνισε ο κ.Ραγκούσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης