Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Μετά τη συμφωνία στο Eurogroup πρέπει να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη

Κουβέλης: Μετά τη συμφωνία στο Eurogroup πρέπει να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη
Στο συνέδριο της ΔΗΣΥ αναδείχθηκαν απόψεις που οδηγούν στη συνεργασία με τον συντηρητικό χώρο είπε ο κ.Κουβέλης
Την θέση ότι μετά τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Κουβέλης υποστήριξε ότι η συμφωνία πρέπει «να κάνει πράξη και αυτό που είπε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, ότι δεν θα καταβάλλονται τόκοι για 15 χρόνια».
Αναφερόμενος στις συνεργασίες των εγχώριων πολιτικών δυνάμεων, ο κ.Κουβέλης είπε ότι σε όλη την Ευρώπη, ενισχύεται ο προοδευτικός πόλος απέναντι στον συντηρητισμό που μας γυρίζει πίσω και αφήνει στο περιθώριο μεγάλα τμήματα πολιτών.
«Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα» είπε ο κ.Κουβέλης, τονίζοντας πως πρέπει να διευρυνθεί ο προοδευτικός χώρος και να αναζητηθούν συμμαχίες στηριγμένες σε προγραμματικές συμφωνίες.
Αναφερόμενος στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ.Κουβέλης είπε ότι αντί να αναδειχθούν απόψεις σύγκλησης, αναδείχτηκαν αυτές που οδηγούν στη συνεργασία με τον συντηρητικό χώρο, ενώ για την υπόθεση Παπαντωνίου υποστήριξε ότι «με το άθλιο άρθρο 83 του Συντάγματος, διαγράφηκε η απιστία», τονίζοντας ότι η Βουλή ορθώς έστειλε την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη.
Αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή που ζητά η ΝΔ για τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, με ισοβίτη για την υπόθεση «Noor1», ο κ.Κουβέλης είπε ότι το όλο θέμα είναι στη Δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται η εξεταστική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης