Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το Noor 1 - Τσίπρας: Είναι άσκοπο

Μητσοτάκης: Να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το Noor 1 - Τσίπρας: Είναι άσκοπο
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να καταθέσει στη δικαιοσύνη ό,τι παραπάνω στοιχεία έχει για την υπόθεση του Noor 1
«Ιδού η Ρόδος, ελάτε να φτιάξουμε μια εξεταστική.
Εγώ δεν καλύπτω κανένα», επεσήμανε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην υπόθεση του Noor 1 και τη συνομιλία του Πάνου Καμμένου με ισοβίτη.
«Δύο τινά συμβαίνουν: ή το γνωρίζατε, οπότε έχουμε ανάμειξη σε επίπεδο πρωθυπουργού σε μια υπόθεση άκρως προβληματική ή δεν τον γνωρίζατε, οπότε ο κ. Καμμένος έχει αυτονομηθεί πλήρως και κακώς απολαμβάνει της εμπιστοσύνης σας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και ρώτησε τον κ. Τσίπρα αν συμφωνεί να γίνει εξεταστική επιτροπή για το ζήτημα αυτό.
Από την πλευρά του, όμως, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να συσταθεί εξεταστική επιτροπή από τη στιγμή που η υπόθεση διερευνάται από τη δικαιοσύνη.
«Η υπόθεση αυτή κ. Μητσοτάκη διερευνάται από τη Δικαιοσύνη και είναι το λιγότερο άσκοπο να προτείνετε εδώ στη Βουλή να συστήσουμε εξεταστική επιτροπή», τόνισε.
Είπε ότι ο υπουργός συνομίλησε όταν αυτός που είναι μέσα του ζήτησε βοήθεια προκειμένου να δώσει φως σε μια σκοτεινή υπόθεση και τον παρέπεμψε στη δικαιοσύνη να πει αυτό που γνωρίζει.
Οποιαδήποτε ένδειξη παραπάνω από αυτό έχετε, δεν χρειάζεται να ζητάτε εξεταστική, πηγαίνετε στη Δικαιοσύνη.
Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της Δικαιοσύνης, να πάτε να καταθέσετε ό,τι έχετε, προκειμένου να διερευνηθεί με όλα τα στοιχεία αυτής της υπόθεσης».
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός σχολίασε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ότι «τα συμπεράσματα όλων μας σε σχέση με το κατά πόσον σας έπιασε τώρα ο πόνος γι' αυτή την υπόθεση, ας το βγάλει ο καθένας μόνος του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης