Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης για το μέλλον της κινητοποίησης ΠΟΕ – ΟΤΑ: Νομίζω ότι πρέπει να αισιοδοξούμε

Σκουρλέτης για το μέλλον της κινητοποίησης ΠΟΕ – ΟΤΑ: Νομίζω ότι πρέπει να αισιοδοξούμε
Συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ για να απαντήσει στην πρόταση Τσίπρα
Την αισιοδοξία του ότι θα τελειώσουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ και θα αρχίσει η αποκομιδή των απορριμμάτων εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος ήταν πάρων στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Μεταφράζοντας το κλίμα της συζήτησης, νομίζω ότι πρέπει να αισιοδοξούμε» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Σκουρλέτης, την ώρα που είναι σε εξέλιξη η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ, η οποία θα και θα αποφασίσει επί της νέας βελτιωτικής πρότασης που τους κατέθεσε ο πρωθυπουργός.
Όπως αναφέρεται, οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ – ΟΤΑ αναμένουν και την ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στη μεταξύ τους συνάντηση νωρίτερα σήμερα το πρωί.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός πρότεινε την κατάργηση των ορίων ηλικίας σε ότι αφορά στους συμβασιούχους της καθαριότητας ενώ εμφανίστηκε ελαστικότερος στο ζήτημα του αριθμού των συμβασιούχων σημειώνοντας πως ενώ ο αριθμός τους είναι 2.572, θα δοθεί η δυνατότητα στους δημάρχους εφόσον τα οικονομικά τους από τα ανταποδοτικά τέλη το επιτρέπουν, ο αριθμός αυτός να αυξηθεί.
Κατά τα άλλα η τροπολογία Σκουρλέτη που κατατέθηκε χθες βράδυ στη Βουλή παραμένει ως έχει με μοναδική αλλαγή την κατάργηση του ορίου ηλικίας του 50ου έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης