Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Μια νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία

Κουμουτσάκος: Μια νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία
Ουδείς μπορεί να αποκλείσει θερμό επεισόδιο από τους Τούρκους υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση πως μια νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία με τους δανειστές και να αναζητήσει τα σωστά μέτρα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουμουτσάκος υπογράμμισε πως η ΝΔ θα σεβαστεί τη συνέχεια του κράτους, επισημαίνοντας ότι δεν μπορούν να αλλάζουν ή να αναιρούνται οι διεθνείς δεσμεύσεις.
«Η ΝΔ έχει ανακοινώσει συγκεκριμένα πράγματα όπως για παράδειγμα τα κόκκινα δάνεια.
Η ΝΔ θα προσπαθήσει για λιγότερους φόρους, λιγότερες δαπάνες και περισσότερες μεταρρυθμίσεις» υπογράμμισε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τόνισε ότι «ουδείς μπορεί να αποκλείσει θερμό επεισόδιο από τους Τούρκους».
«Η Ελλάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, να είναι αποφασιστική και νηφάλια και να μην αναγκαστεί να πάει σε διάλογο με την Τουρκία για θέματα που δεν θέλει η χώρα.
Ο Αλέξης Τσίπρας εφαρμόζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων στην εξωτερική πολιτική» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος σχετικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, υποστήριξε ότι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται ότι η Ελλάδα αναζητά μια αμοιβαία λύση στη βάση ενός ονόματος που θα έχει γεωγραφικό προσδιορισμό και θα ισχύει έναντι όλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης